Rutte: Als ik vertrek uit politiek, ga ik onderwijs in

VideoMark Rutte gaat, als zijn partij ‘wordt afgestraft’ bij de verkiezingen, het onderwijs in als leraar. ,,Ik geef al een paar uur in de week les, dat lijkt me leuk.” 

52 reacties

 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  Als Rutte in het onderwijs net zo draait als in zijn tienjarig premierschap voorspel ik hem een grote toekomst in het onderwijs Liever vandaag dan morgen, misschien loopt hij eindelijk tegen een leuke vrouw aan,één juffrouw misschien?
 • Alwin Offereins

  2 jaar geleden
  Werkelijk alles is beter dan Baudet, kan me niet schelen wie. Mijn voorkeur gaat uit naar Volt maar Rutte mag wat mij betreft premier blijven omdat hij met het grootste gemak de standpunten van de VVD inwisselt voor consensus binnen de regering. En dat is als je het goed bekijkt waar leiders van gemaakt zouden moeten worden. Niemand kan ontkennen dat Rutte het profiel van de VVD-stemmer heeft vervaagd tot een schim van wat het eens was maar we doen het als land goed. Avondklok moet snel weg.
 • marja dur

  2 jaar geleden
  Denk dat"torentje" toch wel 'n héél erg te klein klaslokaalje is. Sorry Mark, moet nog even door, zit nog in je proeftijd.👍👍👍
 • jan Bakkers

  2 jaar geleden
  Welk een aannames en vooroordelen worden er uitgesproken als je zegt dat er niemand anders het beter kan! Hoe weet je dat? Is er iemand die de kans heeft gekregen de afgelopen 10 jaar? Nee blijft lekker in deze staatsman geloven! Ik geloof hem al jaren niet! De man van de Rutte-doctrines! Jan
 • Roelofsen

  2 jaar geleden
  R. Roelofsen Rutte mag van mij gelijk vertrekken. zoveel kapot gemaakt in 10 jaar en nog maar niet te spreken over die 10 duizend gezinnen die door de belastingdienst kapot zijn gemaakt. Hij wist er van maar deed niets. Weg met zulke politici. overheid is niet te vertrouwen. hoe durft hij een kerncentrale in Groningen terwijl ze nog niets gedaan hebben voor Groningen.