Premier Rutte in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
Premier Rutte in de Tweede Kamer. © EPA

Rutte: Bibliotheken volgende week ook open, kermissen en restaurants blijven nog wel dicht

Het kabinet heeft besloten om de bibliotheken volgende week ook te openen, als de daling van het aantal ziekenhuisopnames blijft doorzetten. Dat was een wens van D66, CDA, PvdA, GroenLinks, Partij voor de Dieren en ChristenUnie. Restaurants en kermissen blijven voorlopig wel gesloten, zo heeft premier Rutte gezegd in een coronadebat.

33 reacties

 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Bij de bibliotheek kun je een kopje koffie / thee krijgen... daarom ga ik dadelijk daar graag naar toe.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Mijn teksten en meningen zijn zo erg, die zou ik ook censureren als ik AD was. Met dat soort meningen ga je de discussie niet aan, gewoon negeren, ridiculiseren en censureren. En vooral zo min mogelijk laten horen, wie weet worden anders nog andere mensen aangestoken.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Hans Laats. Mark Rutte is de grote manager van Nederland. Hij weet het zo te brengen met zijn praatjes dat men ondanks hem te bekritiseren er in trapt. Hij is een leepe bestuurder en weet dat Kamerleden elkaar tegen spreken en niet tot besluiten kan komen behalve de coalitie die houden hun mond(- en) 😌 en de ogen dicht.
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  @Yourick Uit Bolsward, wanneer het Rutte uit komt, ga er geen logica achter zoeken, die is er niet. De macht van Rutte is ondoorgrondelijk.
 • John Fender

  1 maand geleden
  Zolang de 2e kamer uit versplinterde politieke partijen bestaat, spint Rutte er garen bij. Nu ook FvD opgesplitst. Heel langzaam gaat dit land naar de bliksem.