Rutte doet ‘klemmend beroep’ om toch na 21.00 uur binnen te blijven

VideoDe avondklok is nog steeds ‘nodig’ voor de bestrijding van het coronavirus, vindt premier Mark Rutte. ,,Ik roep iedereen op, met klem, om zich zoveel mogelijk aan de avondklok te houden.”

107 reacties

 • W.R. van Leijen

  3 maanden geleden
  Kijk Rusland, zó doe je het!
 • snijder

  3 maanden geleden
  Ik blijf het gek vinden dat Zweden het beter doet op dit moment dan alle landen in Europa met die maffe regels en beperkingen.
 • Redacteur

  3 maanden geleden
  Er komen heel veel anonieme bijdragen binnen. Zoals gemeld worden de reacties geplaatst waar een volledige naam bij staat.
 • Arris Bruin

  3 maanden geleden
  Die avondklok en al die beperkingen hebben totaal geen toegevoegde waarde. Mijns inziens dan. Als bouwvakker kan ik zeggen dat die regels voor ons vooral niet gelden omdat we moeten bouwen, bouwen, bouwen... Lekker met z'n allen op de steiger. Carpoolen. Dus, zijn we dan gewoon kanonnenvoer? Of valt het allemaal wel mee?
 • Bart & Kim Straat

  3 maanden geleden
  Wie echt begrijpt hoe een virus werkt, haalt het geen moment in zijn hoofd om tegen die avondklok protesteren - eerder nog om die verder uit te breiden. Dit virus was van begin al gevaarlijk, de eerste mutaties die het erger maken zijn er al, en bij iedere besmetting nog verder kan muteren tot iets nog heel veel ergers - bijvoorbeeld tot ook zeer dodelijk voor kinderen. Geen enkele maatregel kan te streng zijn. Dat heeft niets met dictatuur te maken, alleen maar met de natuur begrijpen.
 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei