Rutte: Notulen ministerraad worden openbaar

VIDEOHet kabinet maakt  notulen van de ministerraad openbaar waarin is gesproken over de toeslagenaffaire. Dat is bijzonder, omdat die normaal gesproken twintig jaar geheim blijven.

28 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Wat zal het worden. Een motie van afkeuring of een motie van wantrouwen... of allebei?
 • P. van der Kooij

  1 jaar geleden
  Heel grappig allemaal die roep om openbaarheid. Nog grappiger het gebral van Wilders. Maar laat maar brullen en dan gewoon roepen, "mijnheer Wilders U kunt de pot op". En nu allemaal weer snel aan het werk. De kiezer heeft allang beslist en het is klaar.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Ben bang dat het CDA nu afhaakt tot deelname aan Rutte IV. Dan krijgen we een kabinet van VVD, D66 met de linkse partijen en JA21.
 • J.C. Kattestaart

  1 jaar geleden
  J.C.Kattestaart Vrijdag werd bekent gemaakt dat notulen na het weekend openbaar gemaakt worden.VVD en D66 CDA zijn zoals ze zeggen niet bevreest voor de gevolgen.Natuurlijk niet ze hebben 2 dagen respijt gekregen om zich voor te bereiden op de gevolgen.2 dagen om zich in te smeren met Teflon zo komen ze weer goed weg en mogen ze blijven zitten alsof er niets gebeurt is.Des te meer redenen om de ziek makende figuren van dit kabinet via de achter deur zachtjes te laten verdwijnen.
 • M. Dortmond

  1 jaar geleden
  We hebben dit weekend nog even nodig om ze aan te passen/zwart te stiften, maar maandag worden ze openbaar gemaakt hoor!