Een bellende Mark Rutte tijdens een debat in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bellende Mark Rutte tijdens een debat in de Tweede Kamer. © ANP

Rutte was gehecht aan zijn oude Nokia, maar gaf hem vorige week toch op

Het ouwe Nokia’tje van premier Mark Rutte was lang onderwerp van spot en vooral gegrinnik. Nu hij sms’jes blijkt te hebben gewist, slaat het sentiment om. De man-van-vaste gewoonten is alsnog aan de smartphone.

92 reacties

 • J Vergouwen

  1 maand geleden
  Dat Rutte zijn geloofwaardigheid reeds lang totaal verloren heeft is duidelijk maar hoe staat het dan met de geloofwaardigheid van politiek Den Haag ? Rutte kan namelijk alleen maar zijn gang gaan bij de gratie van politiek Den Haag. Rutte liep al jaren rond met zijn oude Nokia. Hoe kan het dat niemand in Den Haag dit opgevallen is of dat hij hier nooit op aangesproken is ? Wordt het geen tijd dat de kamerleden zelf hun werk eens serieus nemen, lobbyisten bannen en onafhankelijkheid nastreven ?
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Hij bulkt van het geld en dat werken met een Nokia uit het jaar priktol, hoe kan dat?
 • Henny Gerritsen

  1 maand geleden
  Zijn er nog mensen die deze man geloven, nee toch! Zijn nog mensen die op deze man stemmen, nee toch !
 • Lucas Versteegh

  1 maand geleden
  Ik persoonlijk vind het juist een voorbeeld voor iedereen dat we allemaal lang met onze spullen kunnen doen. Handig dat Rutte dit deed? Niet persé. Kan ik er respect voor hebben? Absoluut!
 • Elsa Lucia Macal

  1 maand geleden
  Volgend jaar weer verkiezingen voor de eerste kamer, en dus wat gaan we doen, we vragen een spoeddebat aan, want de onderste steen moet boven komen, wat een poppenkast, ga eens werken voor je centen, of lever je functie in voor iemand die dat wel gaat doen. Oorlog, brandstof, energie, pensioenen, compensatie, woningen, natuur allemaal niet belangrijk maar sms op een oude nokia wel, kamer ga je kapot schamen. Maar ja het einde van de maand is veel belangrijker als de centen weer worden gestort vo