Rutte ziet besmettingen stabiliseren, maar waarschuwt: ‘In horeca gaat het te vaak mis’

VIDEOIn de horeca gaat het ‘te vaak niet goed’, vindt demissionair premier Mark Rutte. Volgens hem zijn er nog te veel cafés waar gasten geen vaste zitplaats innemen, waardoor te weinig afstand wordt gehouden.  

57 reacties

 • Hans Velleman

  2 jaar geleden
  volgens mij geniet hij van de wappies en hun resultaat van hun aso gedrag: Strikte richtlijnen en die handhaven, bestaat niet bij hem en zijn kluppie Nederlanders bashen bv.
 • Toll Patscher

  2 jaar geleden
  Wat die meneer Rutte wel niet allemaal ziet?! En ziet die andere meneer De Jonge dat ook zo, of praat hij alleen na wat die ene meneer hem zegt? T Boerboom
 • Sandrina Meier

  2 jaar geleden
  We ons met zijn allen eerst laten vaccineren, en nu blijkt dat ook voor deze Premier nog niet voldoende te zijn. Nee zegt hij we moeten weer meer gaan testen. Waarom blijft deze Premier en dit kabinet überhaupt nog aan. Dit land is toe aan een Nieuwe regering die het land weer echt gaat Regeren. Want dit wanbeleid is echt diep en diep triest. Je schaamt je zelfs om Nederlander te zijn!
 • M Waarhold

  2 jaar geleden
  @Henny Gerritsen, ik ben blij dat u er ook zo over denkt.
 • Wilfried van der Laar

  2 jaar geleden
  Frisse lucht bestaat niet in Nederland …, dus ventileren … Ik zou het niet doen … Koop een luchtreiniger met Hepa filter ...