Sylvana Simons en Quinsy Gario, de nummer twee, van de politieke beweging BIJ1. De partij leek deze week intern verdeeld over het royement van Gario.
Volledig scherm
Sylvana Simons en Quinsy Gario, de nummer twee, van de politieke beweging BIJ1. De partij leek deze week intern verdeeld over het royement van Gario. © Hollandse Hoogte / ANP

Ruzie Bij1: Gario ontkent, maar bestuur en Simons halen hard uit na ‘toxisch gedrag’

UpdateDe partijtop van Bij1 heeft snoeihard uitgehaald naar de geroyeerde partijprominent Quinsy Gario. Een scheuring van de partij lijkt afgewend, al werden er alom excuses gemaakt.

30 reacties

 • Harrie van Houten

  1 jaar geleden
  goh 50+ , Denk , PVV , Forum van Democratie en Bij1 kunnen gaan fuseren , Zo zie je maar weer , manipulatief gedrag, stoken, disrespectvolle omgang, groepsdruk creëren, voor het blok zetten, weglopen, niet open staan voor gesprek en meer’is van alle rangen en standen en mannelijke dominantie is kleurloos .......
 • Monique Boeringa

  1 jaar geleden
  Dhr Gario is intelligent genoeg om te beseffen wat hij door zijn gedrag veroorzaakt. Hij kruipt liever in een slachtofferrol dan naar zijn eigen rol hierin te kijken, de zoveelste manipulatie. Ik ben dit soort mensen ook liever kwijt dan rijk.
 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  Weer een partij die binnenkort opgedoekt wordt. Het is in mijn ogen ook een clubje dat zoekt naar dingen die er niet zijn. Ook niet een echt betrouwbaar clubje als je het mij vraagt. Mw. Simons is tenslotte nog steeds in Nederland terwijl St Nikolaas er nog steeds is met zijn Pieten. En ja, Dhr. Gario zegt rare dingen, maar dat wisten we al voordat dit clubje werd opgericht. Mw. Simons heeft hem misbruikt om aan stemmen te komen en nu mag hij opzouten, dát is wel duidelijk.
 • Roy Smit

  1 jaar geleden
  Dus bij1 is tegen racisme. maar toch klagen veel leden over het onderzoek door een "wit" advocaten kantoor. dus racisme tegen donkere mensen en de wereld is te klein. maar je mag het wel zo zeggen als het blanke betreft. Racisme is racisme en dit is dus net zo fout. maar daar hoor je dan weer niemand over. omgekeerde wereld leven we in zeg. die hele racisme kaart wordt veel en veel te makkelijk gespeeld tegenwoordig. het begint gewoon trieste vormen aan te nemen. melkfles en kaaskop ed mag wel?
 • Redacteur AD

  1 jaar geleden
  Er zo meteen geen moderator meer aanwezig. Morgen worden reacties weer gemodereerd! Fijne avond, AD redactie