Sigrid Kaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Sigrid Kaag. © Marco De Swart

Sigrid Kaag wil van het etiket 'elitair' af: 'Ik ben niet bekakt hoor, ik praat netjes'

interviewD66-lijsttrekker Sigrid Kaag wil af van ‘tien jaar planloos VVD-beleid’ én het stempel dat ze elitair zou zijn. ,,Ik weet welke kansen ik heb kunnen krijgen. En ik heb ervoor gewerkt. Punt.’’

10 reacties

 • Redacteur

  2 jaar geleden
  Beste '101', wij willen graag een discussie met mensen die staan voor wat ze zeggen, dus ook hun naam gebruiken. Dikke kans dat met je naam erbij (en een nette inzending) je reactie wel wordt geplaatst.
 • Marijke Van der Veen

  2 jaar geleden
  Mevrouw is niet elitair ? Maar woont wel in het Staten kwartier , een dure wijk in Den Haag , mag van mij natuurlijk maar ga dan VVD stemmen , geen linkse partij
 • Vuure

  2 jaar geleden
  D. van Vuure. Niet elitair? Dan wat narcistisch? Waar is de verbinding?
 • Geesje Visser

  2 jaar geleden
  Mevrouw Kaag vroeg zich in een interview af wie toch die mensen zijn die op FvD stemmen. Over elitair gesproken. Ze zou zich beter af kunnen vragen waarom mensen dat doen en zich wat meer verdiepen in wat er in de samenleving leeft, en niet alleen in de Randstad. Vaak is het net alsof er in de rest van Nederland geen mensen wonen.
 • ton Arts

  2 jaar geleden
  Mevrouw Kaag is misschien niet elitair opgegroeid maar vermoedelijk wel geworden, ze straalt niet uit dat ze de maatschappij begrijpt. De politiek misschien een beetje.
 1. Kaag schrapt Qatar uit handelsmissie nadat ze zich uitsprak voor boycot WK
  Play
  VIDEO

  Kaag schrapt Qatar uit handelsmis­sie nadat ze zich uitsprak voor boycot WK

  De geplande virtuele handelsmissie naar Qatar, later deze maand, gaat niet door. Dat meldde Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma vanmorgen in de AD-webserie ‘Gamen met politici'. Het land is stilzwijgend geschrapt uit het rijtje Golfstaten waaraan minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking met Nederlandse ondernemers een digitaal bezoek zou brengen. Dat gebeurde nadat Kaag zich als D66-lijsttrekker uitsprak vóór een boycot van het WK voetbal in Qatar.