Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz.
Volledig scherm
Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz. © ANP

Speciaal politieteam dat Nederlandse FBI moest worden alweer opgedoekt

Het speciale politieteam MIT dat na de moord op Derk Wiersum in 2019 was opgetuigd om de georganiseerde misdaad te bestrijden, gaat alweer op de schop. Dat is een enorme blamage voor het huidige en vorige kabinet.

48 reacties

 • Sina Hogeboom

  3 weken geleden
  FBI of niet in Nederland is het een zooitje vermoord je iemand krijg je 12 http://jaar.In Amerika ga je levenslang in de cel De straffen in Nederland zijn belachelijk laag,woest wordt ik er om.Vooral omdat er kinderen het slachtoffer worden van deze lage straffen!!
 • Henry Ebbers

  1 maand geleden
  DE politie is ene ongeorganizeerde corrupte bende geworden, waar zeer inefficient word gewerkt en men omkomt in papier werk. Al net zo is de gehele linkse overheid. Goed voor profiteurs en criminelen, want er word toch niets opgelost. De problemenworden steeds groter, maar wat verwacht je van een corrupte overheid met idioten. Er is in de laatste 10 jaar niets opgelost, alleen maar verergerd. Door meer immigratie , meer criminaliteit, terwijl de politie niets doet en de rechters misdaad beloont,
 • Maarten Dijkerman

  1 maand geleden
  sinds Klaas Bruinsma loopt nederland vier stappen achter de feiten aan en zijn niet in staat gebleken om iets sneller te rennen.
 • J. Breuer

  1 maand geleden
  Een blamage voor het huidige en vorige kabinet?? Neen weer een overduidelijk bewijs dat Nederland al jaren opgescheept zit met personen die ons land op alle manieren na een 3de wereldland brengen door onkunde - bedrog - leugens en door een persoon die lijdt aan hoogmoed waanzin. Arm NEDERLAND.
 • Wim Wingerden

  1 maand geleden
  Kijk er niet van op hoor, na alles wat hier al fout gaat. Misdaadbestrijding onder dergelijk kabinetsbewind valt dan ook niet mee. Discriminatie, etnisch profileren, met te zachte hand etc staat effectieve misdaadbestrijding nogal in de weg. Het is dat met medewerking van Opsporing Verzocht nog het eea wordt opgelost. Nederland blijft een vrijmarkt, waar de criminaliteit floreert zonder gedegen handhaving en optreden.