Staatssecretaris Maarten van Ooijen (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) bracht undercover een nacht door op de daklozenopvang in Den Bosch.
Volledig scherm
Staatssecretaris Maarten van Ooijen (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) bracht undercover een nacht door op de daklozenopvang in Den Bosch. © LinkedIn / Maarten van Ooijen

Staatssecretaris slaapt undercover in daklozenopvang voor ‘eerlijk en rauw werkbezoek’

Staatssecretaris Maarten van Ooijen (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) heeft incognito een nacht doorgebracht bij de daklozenopvang in Den Bosch. ‘Een echt werkbezoek’, zo deelt Van Ooijen op LinkedIn. ‘Eerlijker en rauwer dan ik me vooraf ooit had kunnen bedenken’.

112 reacties

 • N.D.J. van 't Wijman

  2 maanden geleden
  Zeer goed werkbezoek. Nu nog buiten slapen. Het hevoel van de dak en thuisloze mensen aan de lijve ervaren.
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Ach er komen verkiezingen aan en zijn partij staat er niet te best voor. Dus zo effen de bezorgde man van een partij te zijn. OOK huichelen en bedrog genoemd.
 • Kirsten Klijn

  2 maanden geleden
  Goed dat hier aandacht voor is. Dank aan Maarten.
 • Barend Stofkoper

  2 maanden geleden
  Dagje leven in een daglozenomgeving. Interessant hoor. Wat die daklozen voelen is het uitzichtloze, deprimerende van hun sombere bestaan, terwijl onze Maarten al denkt aan morgen wanneer zn chauffeur hem komt ophalen.
 • Martien van den Ende

  2 maanden geleden
  schaam je , om zo om te gaan met de situatie van dakloze, ....1 dagje dakloos met schoon ondergoed............pffffff loser