Stormloop op Janssen-prik: 5,3 miljoen belletjes, 78.000 afspraken ingepland, lijnen overbelast

VIDEO/UPDATEVanwege een stormloop op de Janssen-prik kampt de GGD met telefoonproblemen. Sinds vanochtend konden mensen zich via 0800-1295 melden voor het Janssen-vaccin (klaar met één prik), maar alle GGD-telefoonnummers raakten direct overbelast door miljoenen telefoontjes.

42 reacties

 • M Waarhold

  10 maanden geleden
  Ik moét een vaccin want ik moét op vakantie.....
 • M Waarhold

  10 maanden geleden
  Elke vorm van propaganda om iedereen aan het vaccin te helpen draait, weer, volop. Een kennis van mij heeft een opgezwollen gezicht, tandvlees wat niet lekker voelt, geen zicht en grieperig (ooh, dat bestaat niet meer) maar volgens de arts is het een ontsteking en dat na een Pfizer vaccin, nooit ziek, nooit ontstekingen etc. Ik hoop dat het AD dit plaatst.
 • Marco S. Zelf

  11 maanden geleden
  Ik heb vandaag smakelijk gelachen om de mensen die klagen dat ze geen afspraak konden maken toen dat hén uit kwam. Alsof ze het idee hebben dat er iemand zat te wachten tot specifiek -zij- het landelijke nummer gingen bellen. Heb je het dan een beetje hoog in je bolletje, of niet. X)
 • A. van Rijnsbergen

  11 maanden geleden
  @Els Smeets In Nazi Duitsland werden monsterachtige mensenproeven en medische experimenten uitgevoerd op Joodse gevangenen in de concentratiekampen. Na de oorlog kwam de Code van Neurenberg tot stand, die de rechten moet garanderen van personen die aan een medisch experiment deelnemen. Hoe ziek moet je zijn om dit te vergelijken met corrona-vaccinaties ! Zolang je blind en kritiekloos Reiner Fuellmich aanhangt en in de hoax van Neurenberg 2.0 gelooft, ben je niet meer te redden.
 • Norbert Schooten

  11 maanden geleden
  De mensen zijn gek geworden, opeens allemaal vaccineren alleen maar voor de vakantie en andere vrijheden. Ok heb mijn 2 vaccinaties al gehad, maar ik ga dit jaar zeker niet op vakantie of andere grote gelegenheden, ik ga volgend jaar wel weer lekker genieten van alles, als het veilig is voor mijzelf en voor de medemens.