Sywert van Lienden zegt CDA-lidmaatschap op na mondkapjesrel

VIDEOMondkapimporteur Sywert van Lienden is niet langer lid van het CDA. Dat melden Van Lienden en het partijbestuur zojuist in een korte persverklaring.  

65 reacties

 • Roy Alphenaar

  1 maand geleden
  @Bisschops.Gooit ie het op een politiek proces wordt ie schuldig bevonden en geen Straf.Hij zal wel slim genoeg zijn en zeggen oke,en het geld rustig in zijn zak houden. Niet zeuren over nep rechters en het proces een farce vinden.En blijven zeuren zaniken en in hoger beroep gaat ie al helemaal niet doen.
 • Godebald van Binsbergen

  1 maand geleden
  Je hebt van die mensen die in de loop van de geschiedenis ergens hun stempel op drukken, in negatieve zin... die jaren en jaren later nog met bepaalde zaken worden geassocieerd... zoals ‘iemand zich er met een Jantje-van-Leiden van afmaakt’... Ergens denk ik dat Sywert van Liende tot ver in de toekomst nog steeds aangehaald zal worden als een meester oplichter die à la Jantje van Leiden iedereen om de tuin leidde... Ik denk alleen dat zijn familieleden (Ilse en de kids) minder blij met hem zijn.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  M.Dijkerman je moet niet die Sywert Aanpakken maar al die gapers die het mogelijk hebben gemaakt dat die Sywert zoveel geld heeft kunnen verdienen. eigenlijk is die Sywert een Klokkenluider wel een dure dat Dan weer wel.
 • Dick de Bruijn

  1 maand geleden
  De rat verlaat het zinkende schip. Bizar dat binnen het CDA zaken onder de tafel worden gemoffeld. Niet alleen het gelieg en bedrieg van deze man maar ook het sjoemelen met het melden van bijdragen. Omzicht, begin je eigen partij en probeer kreukvrij te blijven.
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats. Dus Sywert van Lienden is in feite niet door het CDA geroyeerd of te wel uitgestuurd. Hij is UIT zicht zelf opgestapt en als hij dit gedaan heeft dat opstappen dan was hij gebleven. Nederlanders kunnen nu zien waar de CDA voorstaat. Oplichters verheerlijken en binnen boord houden 😲. Is de CDA nog geloofwaardig als politieke partij 🤔. Niet dus.