Sywert van Lienden zegt CDA-lidmaatschap op na mondkapjesrel

VIDEOMondkapimporteur Sywert van Lienden is niet langer lid van het CDA. Dat melden Van Lienden en het partijbestuur zojuist in een korte persverklaring.  

65 reacties

 • johan benner

  1 jaar geleden
  Ik ken het spreekwoord hoe dichter bij de kansel hoe rotter men wordt.. lijfspreuk voor elke religie
 • Eck Cocky

  1 jaar geleden
  Er zullen in het geniep wel meer mensen van geprofiteerd hebben. Dit lukt niet in je ééntje. Follow the money
 • Van Rossem

  1 jaar geleden
  @Bisschops.Gooit ie het op een politiek proces wordt ie schuldig bevonden en geen Straf.Hij zal wel slim genoeg zijn en zeggen oke,en het geld rustig in zijn zak houden. Niet zeuren over nep rechters en het proces een farce vinden.En blijven zeuren zaniken en in hoger beroep gaat ie al helemaal niet doen.
 • Godebald van Binsbergen

  1 jaar geleden
  Je hebt van die mensen die in de loop van de geschiedenis ergens hun stempel op drukken, in negatieve zin... die jaren en jaren later nog met bepaalde zaken worden geassocieerd... zoals ‘iemand zich er met een Jantje-van-Leiden van afmaakt’... Ergens denk ik dat Sywert van Liende tot ver in de toekomst nog steeds aangehaald zal worden als een meester oplichter die à la Jantje van Leiden iedereen om de tuin leidde... Ik denk alleen dat zijn familieleden (Ilse en de kids) minder blij met hem zijn.
 • Maarten Dijkerman

  1 jaar geleden
  M.Dijkerman je moet niet die Sywert Aanpakken maar al die gapers die het mogelijk hebben gemaakt dat die Sywert zoveel geld heeft kunnen verdienen. eigenlijk is die Sywert een Klokkenluider wel een dure dat Dan weer wel.