Ook komt er meer ruimte voor buitenhoreca, is de verwachting: zij mogen dan open vanaf de vroege ochtend tot 's avonds acht uur.
Volledig scherm
Ook komt er meer ruimte voor buitenhoreca, is de verwachting: zij mogen dan open vanaf de vroege ochtend tot 's avonds acht uur. © Dingena Mol

Terras open tot acht uur ‘s avonds, buiten en binnen sporten kan weer, pretparken gaan open

PERSCONFERENTIENaar het terras van ‘s ochtends vroeg tot acht uur 's avonds, binnen en buiten sporten en pretparken, dierentuinen en speeltuinen open. Het kabinet waagt de sprong naar de tweede fase van het versoepelingsplan. Als de ziekenhuisbezetting blijft dalen, gaan de verruimingen vanaf volgende week in.

48 reacties

 • iohn van dorst

  2 jaar geleden
  gewoon alles terug naar het gewone leven. het is de bedoeling dat je blij bent nou he we zitten al een jaar gewoon vast. en ja tuurlijk is het erg dat er mensen overlijden, maar dat is altijd. en of je nu wil of niet deze griep covid 19 blijft daar moet we gewoon mee leven en iets op vinden dat komt heus wel.
 • P.J.A. Agterberg

  2 jaar geleden
  Binnen sporten, muziek beoefenen mag wel. Vreemd dat museum bezoeken dan nog niet kan.
 • M. van het Genoegen

  2 jaar geleden
  Toch heel fijn dat we s morgens al om 6 uur op het terras mogen zitten dat is als je er 1 kan vinden die dan open is, wat een belachelijk gedoe, waarom niet van 10 tot 22 uur fat is tenminste "normaal".
 • Norbert Schooten

  2 jaar geleden
  Heel onverantwoord wat hier gebeurt, dat is spelen met mensen levens
 • Fadoua Bouj

  2 jaar geleden
  Bart kim straat.. blijf jij maar lekker binnen.. genoeg is genoeg.. voor de mensen die bang zijn doe je mondkapje op en houd afstand.. of blijf in je hut..