Terrassen, hoger onderwijs en meer winkels pas open in april

VIDEONederland blijft in een harde lockdown tot eind maart. Pas vlak voor Pasen, begin april, mogen terrassen open, kan het hoger onderwijs weer deels fysiek van start en komt er meer ruimte voor winkels. Maar dat kan alleen als de ziekenhuisbezetting het toelaat, waarschuwt het kabinet, dat nu niet meer aandurft dan minieme versoepelingen.  

33 reacties

 • Geert Stuiver

  1 maand geleden
  Je zou al die "mekkeraars" eens moeten vragen op welke partij ze de vorige 2e Kamer-verkiezingen hebben gestemd! Je zou schrikken. Als je het er niet mee eens ben, moet je lobbyen bij die fractie; die kan dan wellicht wat bijsturen: Dat is democratie, burgerlijke ongehoorzaamheid niet. Dat is net zo dictatoriaal, als waartegen je nu protesteert. Oh ja, en het percentage zeurpieten en ongehoorzamen tegenover dat van ons buurlanden, is ook erg interessant. We worden een vervelend volkje!
 • S B

  1 maand geleden
  Wat een shitzooi weer. Duurt veel te lang, iedereen is het zat. En we zijn allemaal miljoenen kilo's aangekomen, maar de sportscholen houden we dicht. Top idee
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Wat een rare reactie weer van minister De Jonge. Een mens mag nog altijd zelf bepalen wat hij in zijn lichaam laat spuiten. En in een democratie kunnen we het oneens zijn, kunnen we daar hard over discussiëren, maar moeten we als we het niet eens worden ook in staat zijn om elkaar een hand te geven en te zeggen: 'we worden het niet eens, ik respecteer dat je een andere mening hebt'. Zeker voor een Minister vind ik uitspraken als 'nul begrip' een verkeerde boodschap afgeven. Jan Visser.
 • Danny Noorman

  1 maand geleden
  Mooie poppenkast weer. Mooie vooruitzichten waar zeer waarschijnlijk niks van uit komt zoals de rest van het afgelopen jaar.
 • Wijnand Verhoef

  1 maand geleden
  Maar ok, we kunnen dus tijdens die drie verkiezingsdagen wel naar de McDrive na 9 uur s’avonds? Bedankt, Mark! Wat ‘n weelde...
 1. Bekijk hier hoe Real een flinke tik uitdeelt aan Koeman en co
  Play

  Bekijk hier hoe Real een flinke tik uitdeelt aan Koeman en co

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie