Caroline van der Plas (BBB) mist haar eerste Prinsjesdag.
Volledig scherm
Caroline van der Plas (BBB) mist haar eerste Prinsjesdag. © ANP

Van der Plas (BBB) woont Prinsjesdag niet bij uit protest tegen kabinet

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) slaat haar eerste Prinsjesdag over. Zij laat via Twitter weten dat zij afwezig zal zijn uit protest tegen het demissionaire kabinet, dat in haar ogen de Tweede Kamer schoffeert. 

117 reacties

 • Gerrit Wildeman

  1 jaar geleden
  Deze nepboer lekker goedkoop scoren gister ook weer een heel toneelspel over dat iedereen op zijn mobieltje zit te kijken terwijl ze zelf de hele tijd in beeld achter de tablet zit te gluren , trap er niet in mensen , bouwen in de Oostvaardersplassen hoe kom je er op Laten we die vergunningen van die boeren intrekken en daar bouwen 2 vliegen in een dreun , stikstof ruimte en huizen. Makkelijker kun je het niet hebben.
 • Mink v.d. Meer

  1 jaar geleden
  Nee, ik vind dat Edith Schippers binnenkort en snel binnenkort uitgenodigd dient te worden ter vorming van een nieuw kabinet.
 • Sander Dunning

  1 jaar geleden
  omg meen je dat ik vind dat rutte een beetje normaal moet gaan doen
 • Adje van Vliet

  1 jaar geleden
  Groot gelijk dat ze niet op komt dagen bij het jaarlijkse circus. Geheimen liggen al jaren ruim voor deze dag op straat, het huidige kabinet schoffeert al geruime tijd de kiezer doordat de ene niet met de andere wil. Voor dat stelletje kleuters hoeft ze echt niet te gaan opzitten.
 • A Van Hartevelt

  1 jaar geleden
  Geeft aan wie ze is. Om alleen door negativiteit stemmen te willen trekken is de negatieve betekenis van politiek bezig zijn. Wordt tijd dat mevrouw VdPlas doet waarvoor ze gekozen is en constructief meewerkt aan het oplossen van de diverse problemen. En wel binnen de Tweede Kamer met alle rechten en plichten die daarbij horen Om op deze manier de aandacht te vestigen op privézaken getuigt van weinig stijl. Eens met F, Jaarsma