Caroline van der Plas (BBB) mist haar eerste Prinsjesdag.
Volledig scherm
Caroline van der Plas (BBB) mist haar eerste Prinsjesdag. © ANP

Van der Plas (BBB) woont Prinsjesdag niet bij uit protest tegen kabinet

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) slaat haar eerste Prinsjesdag over. Zij laat via Twitter weten dat zij afwezig zal zijn uit protest tegen het demissionaire kabinet, dat in haar ogen de Tweede Kamer schoffeert. 

120 reacties

 • Mink v.d. Meer

  4 dagen geleden
  Nee, ik vind dat Edith Schippers binnenkort en snel binnenkort uitgenodigd dient te worden ter vorming van een nieuw kabinet.
 • Sander Dunning

  1 week geleden
  omg meen je dat ik vind dat rutte een beetje normaal moet gaan doen
 • Adje van Vliet

  1 week geleden
  Groot gelijk dat ze niet op komt dagen bij het jaarlijkse circus. Geheimen liggen al jaren ruim voor deze dag op straat, het huidige kabinet schoffeert al geruime tijd de kiezer doordat de ene niet met de andere wil. Voor dat stelletje kleuters hoeft ze echt niet te gaan opzitten.
 • A Van Hartevelt

  1 week geleden
  Geeft aan wie ze is. Om alleen door negativiteit stemmen te willen trekken is de negatieve betekenis van politiek bezig zijn. Wordt tijd dat mevrouw VdPlas doet waarvoor ze gekozen is en constructief meewerkt aan het oplossen van de diverse problemen. En wel binnen de Tweede Kamer met alle rechten en plichten die daarbij horen Om op deze manier de aandacht te vestigen op privézaken getuigt van weinig stijl. Eens met F, Jaarsma
 • Dick Lindenhof

  1 week geleden
  Welk kabinet ?
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.