Volt neemt Gündogan terug in de fractie, partijleider Dassen maakt excuses

UPDATE/VIDEOHet weggestuurde Kamerlid Nilüfer Gündogan keert terug in de fractie van Volt. Partijleider Laurens Dassen heeft de beëindiging van haar fractielidmaatschap teruggedraaid nadat Volt vandaag door de Amsterdamse rechter op de vingers werd getikt. 

110 reacties

 • Jan Proeme

  4 maanden geleden
  Jinek zei gisteravond nog niet net dat zij schuldig is.
 • theo Hoek

  4 maanden geleden
  Ik kan het helaas niet volgen eerst excuses aanbieden dan mediator en nu weer in hogerberoep V opg een duidelijke koers en waai niet met alle winden mee
 • Thomas de Roos

  4 maanden geleden
  Beste Margriet Spijkerman, ik vind het zeer treurig om te horen dat u dit heeft meegemaakt, dit zou nooit mogen gebeuren. Dan nog steeds is er niets maar dan ook echt niets aan te merken op de manier waarop Ajax gereageerd heeft in deze zaak. Tadic mag er iets van vinden, maar zegt er duidelijk niets over omdat hij niet alles weet net als wij allemaal. De waarheid is, nogmaals, voor de rechter en de mensen die er direct iets mee te maken hebben. Uw mening in deze is dus totaal ongefundeerd.
 • S.P Dings

  4 maanden geleden
  De procedure was dan wel niet volgens de regels, maar dat neemt niet weg dat er 13 aangiften van grensoverschrijden gedrag zijn gedaan die nog steeds openstaan. Gelijke behandeling van vrouwen en mannen zou, zeker bij een partij als Volt, ook in deze minder leuke kwestie van toepassing moeten zijn.
 • J. Breuer

  4 maanden geleden
  Wat een zwakte aanbod van deze party leider.. Duidelijk een draaier met alle winden mee waaien.