Fractievoorzitter Laurens Dassen tijdens het partijcongres van politieke partij Volt.
Volledig scherm
Fractievoorzitter Laurens Dassen tijdens het partijcongres van politieke partij Volt. © ANP/Jeroen Jumelet

Voorzitters Volt stappen op na ‘intensieve periode’ rond kwestie-Gündogan

De twee co-voorzitters van Volt stappen op vanwege de ‘heel intensieve’ periode die de politieke partij doormaakte rond de kwestie rond het gewezen Kamerlid Nilüfer Gündogan. Het is niet meer te combineren met hun leven en werk.

52 reacties

 • Clara Ramlal

  4 maanden geleden
  4 jaar regeren betekent 4 jaar ruzie maken. Daarvoor kiezen wij toch 'onze' volksvertegenwoordigers? Zie maar wat er in die 100 dagen is bereikt. Waarom wil men op dat verdomde pluche blijven zitten. Als je niet deugt, moet te weg! Ik vermoed dat het geld wat men krijgt(niet verdient) elke maand een feest is.
 • Kristin Groenenboom

  4 maanden geleden
  Ik heb tot de dag van vandaag nog steeds niet vernomen wat “grensoverschrijdend” gedrag is en betekent, juridisch gezien, maar het woord wordt te pas en te onpas gebruikt als het (goed?) uitkomt. Dit laatste is het enige wat ik momenteel zie.
 • H Peters

  4 maanden geleden
  @Rossem, prima vooral wat de Euro betreft want het spel wat er op de rails werd gezet met de introductie van die munt gaat nu gewoon verder. Je ziet het iedere dag meer; we worden zo steeds kleiner in welke vrijheid dan ook. Dat hebben de wijze heren allemaal goed uitgedokterd en wij denken nergens meer over naar.
 • Henk Doddema

  4 maanden geleden
  Mocht Gundogan in het gelijk worden gesteld. Wordt zij dan gerehabiliteerd ?. Dassen geeft op voorhand weer aan een rechterlijke uitspraak niet te zullen respecteren. Beschamend voor een 2e Kamerlid die een ambtseed/belofte heeft afgelegd.
 • Van Rossem

  4 maanden geleden
  Weer het gezeur over een kies drempel.Laten we dan terug gaan van voor de euro.Toen zetelrovers nog niet bestonden.Toen vrijheid en democratie nog van iedereen was en niet een of andere nerd er een partij van maakte.Zo goed.Ik verwacht de hele mestkar al over mee heen.