Volledig scherm
Kamervoorzitter Khadija Arib © ANP

Vragenuurtje over gedoogsituatie bij Schiphol

Parlementariërs ondervragen wekelijks op dinsdagmiddag tijdens het vragenuurtje kabinetsleden over actuele kwesties. Vandaag onder meer op de agenda: de gedoogsituatie bij Schiphol en uitbuiting van flexkrachten.

Kamervoorzitter Khadija Arib selecteert vooraf enkele vragen die aan de orde komen. Hieronder de uitgekozen mondelinge vragen van deze week.

Gedoogsituatie Schiphol
Suzanne Kröger (GroenLinks) aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over het bericht ‘Minister moet eind maken aan gedoogsituatie Schiphol’ (Eenvandaag.avrotros.nl, 31 maart 2018).

Rijbewijs ouderen
Maurits von Martels (CDA) aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over het bericht ‘Rijbewijs honderden ouderen ten onrechte ingenomen’ (Nos.nl, 1 april 2018).

Uitbuiting flexkrachten
Dennis Wiersma (VVD) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht ‘Flexkracht op grote schaal uitgebuit’ (Telegraaf.nl, 29 maart 2018).

Premie autoverzekering
Farid Azarkan (Denk) aan de minister van Financiën over het bericht ‘Jongeren - 'een risicogroep' - betalen 53% meer premie voor een autoverzekering dan twee jaar geleden’ (Volkskrant.nl, 2 april 2018).

Wil je het vragenuurtje live volgen, klik dan tussen 14.00 uur en 15.00 uur hier.