Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP

Waar staat D66 nu eigenlijk voor? Dit is hartstikke verwarrend

ColumnLale Gül (23) is auteur van de bestsellerroman Ik ga leven en studeert af op Multatuli aan de VU. Ze vervangt tijdelijk columniste Saskia Noort en schrijft over nieuws dat haar raakt. 

116 reacties

 • H Dekker v/d Werfhorst

  1 maand geleden
  D666 staat helemaal nergens voor! Wie zijn toch die mensen die op D666 hebben gestemd?
 • Ferry Kooij

  1 maand geleden
  D66 is enorm hypocriet. Het is de partij die staat voor daders en niet voor slachtoffers. Ze zeggen te strijden voor meer veiligheid van vrouwen, joden en homo,s maar zijn angstvallig stil als feiten naar boven komen. Ze halen IS vrouwen maar over de slachtoffers van IS hoor je niks. Staan voor homo,s en transgenders maar willen wel naar Iran. Hypocrieter dan D66 zal niet snel gevonden worden.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  D66 brengt eigenlijk niets nieuws. Alles wat GroenLinks en Partij voor de Dieren doen... dat wil D66 ook doen. Dit komt bij D66 wat krampachtig over.
 • P.J.M. Berg

  2 maanden geleden
  Politiek is meer dan rituelen van mensen die ergens in geloven. Waarom zou je mensen geen prettige tij wensen ook al zou je nooit aan deze rituelen meedoen? Maar hoe denk je over de sociaal economische teloorgang die zich hier in Nederland voltrekt? Ik zie je column met belangstelling tegemoet.
 • Bronia Moos

  2 maanden geleden
  Messcherpe column Lale. Als mevrouw Kaag echt een vrijdenkende liberaal is , gaat ze als de bliksem jouw boek lezen en ontdekken dat meisjes en vrouwen stelselmatig onderdrukt worden binnen de Islam.Ik heb je boek net uit en ben me doodgeschrokken van de mate waarin in deze tijd in Nederland vrouwen nog zo sterk onderdrukt worden . En door wat of wie eigenlijk? Achter al die religieuze regels zit toch vooral angst lijkt me. Ga door met moedig kiezen voor jouw recht op vrijheid en ontwikkeling.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Kaag formeert vrolijk verder: is haar positie aan de onderhandelingstafel beter geworden?
  PREMIUM
  5 vragen

  Kaag formeert vrolijk verder: is haar positie aan de onderhande­lings­ta­fel beter geworden?

  Het onstuimige ontslag van demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag - en daarop dat van Defensieminister Ank Bijleveld - laat een gehavend kabinet achter. Hoewel Kaag niet meer regeert, blijft ze wél D66-leider en aanvoerder van de Tweede Kamerfractie. Morgen en overmorgen meldt ze zich in Hilversum, waar ze samen met VVD-leider Mark Rutte en CDA-voorman Wopke Hoekstra onderhandelt over een nieuw kabinet.