Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP

Waar staat D66 nu eigenlijk voor? Dit is hartstikke verwarrend

ColumnLale Gül (23) is auteur van de bestsellerroman Ik ga leven en studeert af op Multatuli aan de VU. Ze vervangt tijdelijk columniste Saskia Noort en schrijft over nieuws dat haar raakt. 

114 reacties

 • H Dekker v/d Werfhorst

  1 jaar geleden
  D666 staat helemaal nergens voor! Wie zijn toch die mensen die op D666 hebben gestemd?
 • Ferry Kooij

  1 jaar geleden
  D66 is enorm hypocriet. Het is de partij die staat voor daders en niet voor slachtoffers. Ze zeggen te strijden voor meer veiligheid van vrouwen, joden en homo,s maar zijn angstvallig stil als feiten naar boven komen. Ze halen IS vrouwen maar over de slachtoffers van IS hoor je niks. Staan voor homo,s en transgenders maar willen wel naar Iran. Hypocrieter dan D66 zal niet snel gevonden worden.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  D66 brengt eigenlijk niets nieuws. Alles wat GroenLinks en Partij voor de Dieren doen... dat wil D66 ook doen. Dit komt bij D66 wat krampachtig over.
 • P.J.M. Berg

  1 jaar geleden
  Politiek is meer dan rituelen van mensen die ergens in geloven. Waarom zou je mensen geen prettige tij wensen ook al zou je nooit aan deze rituelen meedoen? Maar hoe denk je over de sociaal economische teloorgang die zich hier in Nederland voltrekt? Ik zie je column met belangstelling tegemoet.
 • Bronia Moos

  1 jaar geleden
  Messcherpe column Lale. Als mevrouw Kaag echt een vrijdenkende liberaal is , gaat ze als de bliksem jouw boek lezen en ontdekken dat meisjes en vrouwen stelselmatig onderdrukt worden binnen de Islam.Ik heb je boek net uit en ben me doodgeschrokken van de mate waarin in deze tijd in Nederland vrouwen nog zo sterk onderdrukt worden . En door wat of wie eigenlijk? Achter al die religieuze regels zit toch vooral angst lijkt me. Ga door met moedig kiezen voor jouw recht op vrijheid en ontwikkeling.