Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Wat een onkunde, wat een onbeschaamdheid van de minister op de Uitmarkt

COLUMNÖzcan Akyol schrijft zes keer per week over wat hem bezighoudt. Linda Akkermans is met vakantie.

9 reacties

 • Stafano Pietersen

  2 jaar geleden
  Cultuur, dat is toch datgene wat bijna iedereen belangrijk vindt, maar bijna niemand ervoor wil betalen wat het feitelijk waard is en kost? Een beetje hetzelfde als met milieu. Na ruim twintig jaar liberaal afbraakbeleid en de 'grote IK' op de eerste plaats zetten, is het niet vreemd dat de eigen portemonnee het belangrijkste is... lees: geen geld voor cultuur. Helaas!
 • Cornelis Woester

  2 jaar geleden
  De meeste hedendaagse zogenaamde artiesten of al dan niet zelfbenoemde beenners zouden zeer blij zijn met 750 toeschouwers. Als je daar geen verdienmodel op kunt verzinnen is het tijd voor een ander beroep.
 • Gerard Bouwmeester

  2 jaar geleden
  We hebben het over sport en cultuur maar nergens lees ik over een andere onderbelichte groep mensen, namelijk koren. Ook die kunnen eigenlijk al bijna twee jaar niet samen komen en zingen. Ik vraag me af hoeveel koren het corona tijdperk hebben overleefd. Bij ons zijn er veel opgestapt.
 • Ad Engelvaart

  2 jaar geleden
  Dat van Engelshoven al vele malen heeft aangetoond dat zij door gebrek aan gewicht is komen bovendrijven is algemeen bekend maar dat mag geen reden zijn voor de columnist deze truc te kopiëren. Zeer gemakzuchtige column. Özkan moet zich schamen. Engelshoven is de schaamte al lang voorbij.
 • van Zon

  2 jaar geleden
  Tom Wijk. Open Deuren moeten ook Ingetrapt worden !!!!