Weer verdwijnen coronahordes: niet-gevaccineerden niet meer in quarantaine, mondkapadvies vervalt

UPDATEMet het luwen van de Covidgolf worden opnieuw coronarestricties geschrapt. Het quarantaine-protocol voor ongevaccineerden verdwijnt, ook het mondkapadvies op drukke plekken vervalt. Wel blijft isolatie na een infectie de regel. 

33 reacties

 • Paulus Flipse

  3 maanden geleden
  Afschaffen tijdelijk is tijdelijk afschaffen
 • Crissy de Vroet

  4 maanden geleden
  Het merkwaardige van de PvdA en Groenlinks is, dat ze wél de maatregelen steunden in de afgelopen 2 jaar. Nú gaan ze overal bij dwarsliggen. Ik denk dat ze rancuneus zijn, omdat ze niet mee mochten doen met de coalitie. Dan bedrijf je echter geen politiek, maar kinderachtige dwarsliggerij. De wijsheid gaat op stok en de geloofwaardigheid gaat mee.
 • Barend Stofkoper

  4 maanden geleden
  Griep en covid. Ik krijg de indruk dat het al een tijdje in heel veel gevallen hetzelfde is met verschillende benamingen.
 • Andre Wevers

  4 maanden geleden
  Ik lees hier van alles, van het is klets t/m denk om anderen. Klets is het niet! Dat blijkt wel uit de cijfers op de verschillende IC's en de revalidatie centra waar mensen na covid behandeld worden. Denk om anderen, daar mankeert het sowieso aan in deze samenleving, we denken alleen aan onze eigen geneugten en dat is jammer. Kennelijk hebben de afgelopen 2 jaar ons niet aan het denken gezet. 1 Ding weten we, covid gaat niet weg en er zou zomaar weer een dodelijke variant kunnen opduiken.
 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Ik vind het vooral belangrijk dat de maatregelen voor een volgende uitbraakdit najaar al op de plank liggen