Volledig scherm
Doe de Kieswijzer © Erwin Kreuze

Welke partij past bij jou? Doe de AD Kieswijzer

Kieswijzer, de stemhulp van het AD en alle regionale nieuwsmedia van De Persgroep Nederland,  helpt bij het bepalen van uw stem voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Met een totaal van 220 gemeenten is het de grootste regionale stemhulp ooit.

In de Kieswijzer geeft u uw mening over de stellingen in uw gemeente, kunt u ze direct vergelijken met de meningen van de partijen en krijgt u na afloop overzichtelijk gepresenteerd met welke partijen u de meeste overeenkomsten hebt. Zo hoeft u niet alle partijprogramma’s door te worstelen om te weten te komen wat de standpunten van de partijen zijn.

De Kieswijzer is te raadplegen via ad.nl/kieswijzer

  1. Stem jij totaal anders dan je partner of vriend(in)? Dan zijn wij op zoek naar jou!
    Oproep

    Stem jij totaal anders dan je partner of vriend(in)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

    Voor een artikel in deze krant zijn we op zoek naar vrienden, geliefden en partners die heel andere politieke keuzes maken. Stem jij bijvoorbeeld Thierry Baudet en je vriend(in) voor Jesse Klaver? Of ben je voor de SP en je eega juist voor VVD? Of stemde je D66 en je partner PVV? We zijn benieuwd hoe die keuze je relatie beïnvloedt: wel, een beetje, of ... misschien helemaal niet? Wil jij meedoen? Neem dan - vóór woensdag 27 maart, 12.00 uur - contact op met verslaggever Eefje Oomen, via haar mail e.oomen@ad.nl.