Volledig scherm
© REUTERS

Wilders noemt Jinek en Nieuwsuur linkse haatmedia

PVV-leider Geert Wilders zal nooit interviews geven aan televisieprogramma's zoals Nieuwsuur of Pauw en Jinek. Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia, stelt hij in een interview met De Telegraaf.

,,Jinek en Pauw of Pauw en Jinek of hoe het gerommel ook maar heet; ze vragen me al jaren en ik zeg al jaren nee. Ik vind het verschrikkelijke programma's omdat ze bevooroordeeld zijn. Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia. En dan die RTL-debatten! Debatteren is niet met acht man op een rij gaan staan, 45 seconden iets uitkramen en daarna niet de kans krijgen om je verhaal af te maken."

Een debat is wat Wilders betreft één-op-één. Hij ontkent dat de PVV in de peilingen daalt. ,,Wat u zegt is een leugen. Bij De Hond waren we er twee gezakt, maar bij EenVandaag waren we twee zetels gestegen."

  1. Wiebes: afbouw van gaswinning en herstel van schade in Groningen moet sneller
    live twitter

    Wiebes: afbouw van gaswinning en herstel van schade in Groningen moet sneller

    De afbouw van de gaswinning in Groningen en het herstel van de schade gaan nog niet snel genoeg. Dat heeft minister Eric Wiebes (Economische Zaken) vanmiddag voorafgaand aan een debat over de gaswinning in het noorden van Nederland gezegd, dat al gepland stond. ,,We willen méér vaart en méér tempo.” Verslaggever Peter Winterman is bij het debat en twittert live mee. Zijn tweets zijn onderaan dit artikel te vinden.