• AD Werkt
  • Klantenservice
  • Webwinkel
  • Digitale krant
  • Puzzels & Games
  • WeerWeer Het weer
  • Service Service
Person Inloggen
  • Abonneren
  • Nieuws
  • Regio
  • Sport
  • Show
  • Video
  • Koken & Eten
  • Kooknieuws
  • Recepten
  • Kooktips
    • Alle artikelen
    • Binnenland
    • Buitenland
    • Politiek
    • Economie
    • Gezond
    • Bizar
    • Wetenschap
    • Auto
    • Tech
    • Wonen
    • Reizen
    • Almelo
    • Alphen
    • Amersfoort
    • Amsterdam
    • Apeldoorn
    • Arnhem
    • Bergen op Zoom
    • Boxtel
    • Breda
    • Delft
    • Den Bosch
    • Den Haag
    • Deventer
    • Doetinchem
    • Dordrecht
    • Ede
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Etten-Leur
    • Gouda
    • Groene Hart
    • Helmond
    • Hengelo
    • Hoeksche Waard
    • Kampen
    • Lelystad
    • Nijmegen
    • Oldenzaal
    • Oosterhout
    • Oss
    • Rivierenland
    • Roosendaal
    • Rotterdam
    • Tiel
    • Tilburg
    • Utrecht
    • Utrecht-stad
    • Valkenswaard
    • Veenendaal
    • Veldhoven
    • Voorne-Putten
    • Vught
    • Waalwijk
    • Wageningen
    • Waterweg
    • Westland
    • Wijchen
    • Woerden
    • Zaltbommel
    • Zeeland
    • Zoetermeer
    • Zutphen
    • Zwolle
    • Alle artikelen
    • Nederlands voetbal
    • Buitenlands voetbal
    • Formule 1
    • Wielrennen
    • Tennis
    • Schaatsen
    • Darts
    • Andere sporten
    • Europees Voetbal
    • Transfer talk
    • Offside
    • Alle artikelen
    • Sterren
    • Film
    • Muziek
    • Showbytes
    • Royalty
    • Cultuur
    • TV & Radio
    • Musical & Theater
    • Alle artikelen
    • Kooknieuws
    • Recepten
    • Kooktips
    • AD Werkt
    • Klantenservice
    • Webwinkel
    • Digitale krant
    • Puzzels & Games
  • WeerWeer Het weer
  • ZoekZoek Zoeken
    ZoekZoek
  1. Wat Eten We Vandaag: Gehaktballen met rodewijnjus en aardappel-selderijpuree

    Wat Eten We Vandaag: Gehaktbal­len met rodewijn­jus en aardappel-selderijpu­ree

    10:00 Gehaktballen zijn altijd een goed idee en vooral vandaag! Vooral als je er een lekkere aardappel-selderijpuree aan toevoegt.
  2. Wat Eten We Vandaag: Tempeh in ketjapsaus met wintergroenten en rijst

    Wat Eten We Vandaag: Tempeh in ketjapsaus met winter­groen­ten en rijst

    19 februari Tempeh, of tempé, is eigenlijk een blok van samengeperste sojabonen en hoewel dat misschien niet appetijtelijk klinkt, kun je heel veel smaken toevoegen aan tempeh. Probeer het vanavond met deze tempeh in ketjapsaus met wintergroenten en rijst.
  3. Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spinazie gehaktballetjes

    Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spinazie gehaktbal­le­tjes

    18 februari Courgetti, oftewel spaghetti van courgette, maakt het een stuk eenvoudiger om je kinderen voldoende groente te laten eten. Maar ook als je geen kinderen hebt is het aan te raden, want het is gezond, makkelijk te maken en heel lekker!
  4. Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies

    Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies

    17 februari Morgen begint de werkweek alweer, maar gelukkig kun je vandaag nog even genieten van het weekend. Dat gaat een stuk gemakkelijker met deze milkshake en chocolate chip cookies.
  5. Ruby is ‘de vierde smaak’ naast puur, melk en wit
    PREMIUM

    Ruby is ‘de vierde smaak’ naast puur, melk en wit

    10:14 Het is hommeles in chocoladeland. Steen des aanstoots: een fruitige roze chocoladesoort van ongefermenteerde cacaobonen.
  1. Wat Eten We Vandaag: Gevulde pita’s met homemade vegaballetjes

    Wat Eten We Vandaag: Gevulde pita’s met homemade vegaballe­tjes

    16 februari Het is weekend en dus heb je de tijd om uit te pakken. Daarvoor zijn deze gevulde pita’s perfect geschikt voor: je maakt zelf de vegaballetjes en ook de knoflooksaus is zelfgemaakt. Dat wordt smullen!
  2. Wat Eten We Vandaag: Witvispakketjes met tomaten, olijven en kappertjes

    Wat Eten We Vandaag: Witvispak­ket­jes met tomaten, olijven en kappertjes

    15 februari De meeste tijd gaat zitten in het maken van de aardappelpuree, aangezien de witvispakketjes gewoon in de oven gegaard worden. Met die extra tijd kun je in ieder geval wel je aardappelpuree perfectioneren!
  3. Wat Eten We Vandaag: Cordon bleu à la Perry met groene koolhutspot

    Wat Eten We Vandaag: Cordon bleu à la Perry met groene koolhuts­pot

    14 februari De meerderheid haalt cordon bleu bij de supermarkt, maar zelf maken is niet lastig en bovendien veel lekkerder. Wees wel gewaarschuwd: nadat je hem zelf hebt gemaakt, wil je niet meer anders!
Wat Eten We Vandaag: Gehaktballen met rodewijnjus en aardappel-selderijpuree
Play

Wat Eten We Vandaag: Gehaktbal­len met rodewijn­jus en aardappel-selderijpu­ree

  1. Wat Eten We Vandaag: Tempeh in ketjapsaus met wintergroenten en rijst
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Tempeh in ketjapsaus met winter­groen­ten en rijst

  2. Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spinazie gehaktballetjes

    Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spinazie gehaktbal­le­tjes

  3. Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies

  4. Wat Eten We Vandaag: Gevulde pitas met homemade vegaballen
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Gevulde pitas met homemade vegaballen

  5. Wat Eten We Vandaag: Witvispakketjes met tomaten
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Witvispak­ket­jes met tomaten

  6. Wat Eten We Vandaag: Cordon bleu à la Perry met koolhutspot
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Cordon bleu à la Perry met koolhuts­pot

  7. Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse tortillasoep met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse tortilla­soep met kip

  8. Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde zalm met Oosterse salade
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Gemarineer­de zalm met Oosterse salade

  9. Wat Eten We Vandaag: Tarte tatin met brie en peren
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Tarte tatin met brie en peren

  10. Wat Eten We Vandaag: Roze koek van ome Joop
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Roze koek van ome Joop

  11. Wat Eten We Vandaag: Provençaals stoofvlees uit de oven
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Pro­vençaals stoofvlees uit de oven

  12. Wat Eten We Vandaag: snelle Japanse ramen
    Play

    Wat Eten We Vandaag: snelle Japanse ramen

  13. Tarte aux pommes (appeltaart)
    Play

    Tarte aux pommes (appeltaart)

  14. Spicy beefsaté met bimi
    Play

    Spicy beefsaté met bimi

Pijl Pijl
  1. Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse tortillasoep met kip

    Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse tortilla­soep met kip

    13 februari Een typisch gerecht uit de Tex-Mex keuken: een Mexicaanse tortillasoep met kip. Je kookt de kip mee met de soep en daardoor wordt hij nog smaakvoller.
  2. Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde zalm met Oosterse salade

    Wat Eten We Vandaag: Gemarineer­de zalm met Oosterse salade

    12 februari Deze poképlate met gemarineerde zalm is een feestje voor op je bord en voor in je mond. Het is eigenlijk sushi, zonder het gerol. Lekker en makkelijk!
  3. Wat Eten We Vandaag: tarte tatin met brie en peren

    Wat Eten We Vandaag: tarte tatin met brie en peren

    11 februari Deze tarte tatin is een heerlijke mix van zoet en hartig en staat binnen 40 minuten op tafel. Dat is nog eens een goed begin van de week.
  4. Wat Eten We Vandaag: roze koek van ome Joop

    Wat Eten We Vandaag: roze koek van ome Joop

    10 februari Zondag bakdag! En dan is er toch weinig lekkerder dan een goede, zelfgemaakte roze koek van ome Joop, oftewel van Job. Zelf maken is natuurlijk lekkerder en je kunt extra veel maken, zodat je er de rest van de week nog van kunt genieten!
  5. Zo maak je zelf nasischijven
    PREMIUM

    Zo maak je zelf nasischij­ven

    12 februari De Indonesische stoofschotel rendang is het populairste gerecht ter wereld. Wonderlijk genoeg op de voet gevolgd door nasi goreng: gebakken rijst met de kliekjes van gisteren.
  1. Wat Eten We Vandaag: Provençaals stoofvlees uit de oven met easy peasy brood

    Wat Eten We Vandaag: Pro­vençaals stoofvlees uit de oven met easy peasy brood

    9 februari Je moet jezelf zo nu en dan goed verwennen en daar is dit gerecht uitstekend voor geschikt. Begin er wel een beetje op tijd mee, want je moet het geheel natuurlijk nog even goed laten stoven.
  2. Wat Eten We Vandaag: risotto met gerookte forel en Hollandse garnalen

    Wat Eten We Vandaag: risotto met gerookte forel en Hollandse garnalen

    8 februari Deze risotto is heerlijk vol van smaak en dat komt door de smaakmaker uit de Noordzee: de Hollandse garnaal. Probeer dit recept vanavond uit!
  3. Wat Eten We Vandaag: Risotto met Hollandse garnalen en forel
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Risotto met Hollandse garnalen en forel

  1. Wat Eten We Vandaag: snelle Japanse ramen

    Wat Eten We Vandaag: snelle Japanse ramen

    7 februari Normaal moet je goed de tijd nemen voor een ramen, maar deze variant zet je al in 30 minuten op tafel. Het is dus écht een snelle Japanse ramen. Heb je wat meer tijd? Laat de bouillon dan langer trekken, dat komt de smaak namelijk wel ten goede.
  2. Wat Eten We Vandaag: Indonesische gehaktballen met sperziebonen en mie

    Wat Eten We Vandaag: Indonesi­sche gehaktbal­len met sperziebo­nen en mie

    6 februari Deze Indonesische roerbak is moeilijk te weerstaan. Vooral de lekkere gehaktballetjes maken dit gerecht perfect om de week mee te breken.
  3. Wat Eten We Vandaag: Indonesische gehaktballen met mie
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Indonesi­sche gehaktbal­len met mie

  4. Wat Eten We Vandaag: Indiase curry met flatbread

    Wat Eten We Vandaag: Indiase curry met flatbread

    5 februari Vandaag staat deze heerlijke Indiase curry met zelfgemaakte flatbread op het menu. Dat klinkt misschien als een tijdrovend klusje, maar je zet dit gerecht in 45 minuten op tafel.
  1. Wat Eten We Vandaag: tonijnpasta met haricots verts, maïs en cherrytomaten

    Wat Eten We Vandaag: tonijnpas­ta met haricots verts, maïs en cherrytoma­ten

    4 februari Vanaf vandaag geven we samen met 24Kitchen élke dag het antwoord op de meest gestelde vraag van Nederland: Wat Eten We Vandaag? Vandaag is het antwoord tonijnpasta met haricots verts, maïs en cherrytomaten.
  2. Recept van de dag: Tarte aux pommes (appeltaart)

    Recept van de dag: Tarte aux pommes (appeltaart)

    3 februari Deze taart van Hidde de Brabander is perfect voor de zondag bakdag en er zit een heerlijke rum-rozijnen compote in!
  3. ‘Arme gezinnen leefden eeuwenlang op een dieet van oesters’
    PREMIUM

    ‘Arme gezinnen leefden eeuwenlang op een dieet van oesters’

    4 februari In 1626 kocht een Nederlander het eiland Manhattan en de nabijgelegen oesterbanken. De rest is geschiedenis.
  4. Rutger bakt: gruwelijk lekkere chocoladekoekjes

    Rutger bakt: gruwelijk lekkere chocolade­koek­jes

    4 februari Chocolade in overvloed: Door het deeg zit niet alleen cacaopoeder, maar ook nog een lading gehakte chocolade. Je kunt dit deeg trouwens als rol invriezen, zodat je altijd snel verse koekjes kunt bakken voor onverwacht bezoek.
  1. Recept van de dag: Visstoofpotje

    Recept van de dag: Visstoof­pot­je

    1 februari Dit smaakvol visstoofpotje met saffraanmayonaise en linzen is een heerlijk einde van de week!
  2. Recept van de dag: Baby bad ass burger (the other woman)

    Recept van de dag: Baby bad ass burger (the other woman)

    31 januari Miljuschka heeft deze hamburger geproefd in Los Angeles en was meteen verkocht. De burger met gekarameliseerde uitjes is misschien niet iets wat je iedere dag eet en daarom wordt die ook wel 'the other woman’ genoemd.
  3. Recept van de dag: Gestoomde prei van oma Gisele

    Recept van de dag: Gestoomde prei van oma Gisele

    30 januari Prei wordt net als knoflook en ui vaak gebruikt als smaakmaker, maar het kan ook een lekker hoofdingrediënt zijn. Deze gestoomde prei kun je goed naast een vleesgerecht of aardappelgerecht serveren.
  4. Recept van de dag: Volkorenwraps met kokoskip en guacamole

    Recept van de dag: Volkoren­wraps met kokoskip en guacamole

    29 januari Deze wrap is met gepocheerde kip. Pocheren is het gaar maken van eten, net onder het kookpunt. Dat kan in bouillon, maar ook in kokosmelk. De kokosmelk geeft je kip een Aziatische 'bite'.
  5. Recept van de dag: Pompoensoep

    Recept van de dag: Pompoen­soep

    28 januari Deze pompoensoep met gepofte pompoen combineer je met verse gember, komijn en ras el hanout. Deze ingrediënten zorgen niet alleen voor een smaakexplosie in je mond, maar ook voor een geurfestijn in je keuken.
  1. Recept van de dag: Pompoencake met Chai botercrème en melkchocolade

    Recept van de dag: Pompoenca­ke met Chai botercrème en melkchoco­la­de

    27 januari Deze pompoencake maak je met een chai botercrème. Chai is een populaire, pittige Indiase kruidenthee. Het kruidenmengsel bestaat meestal uit kaneel, kardemom, kruidnagel, gember en peper. Over de cake giet je ook nog eens een chocolademengsel. Wat wil je nog meer?
  2. Brenda kookt: Kip pilav

    Brenda kookt: Kip pilav

    26 januari Kip pilav is een hele fijne makkelijke maaltijd met veel smaak, die je bereidt zonder pakjes en zakjes. Door de courgette bevat deze variant op het bekende gerecht extra veel groenten. In dit geval zijn perziken uit blik gebruikt, maar als er later dit jaar weer verse perziken verkrijgbaar zijn kun je deze natuurlijk gebruiken.
  3. Feestelijk bakken: Red Velvet Cake
    Video

    Feestelijk bakken: Red Velvet Cake

    25 januari Een red velvet cake bevat cacao en heeft de kleur van rood fluweel, vandaar ook de naam. Traditioneel maak je deze taart met een vulling van roomkaas.
AlarmAlarm

Net binnen

  1. 10:00Wat Eten We Vandaag: Gehaktballen met rodewijnjus en aardappel-selderijpuree

  2. 19-02Wat Eten We Vandaag: Tempeh in ketjapsaus met wintergroenten en rijst

  3. 18-02Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spinazie gehaktballetjes

  4. 17-02Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies

  5. PREMIUM

    16-02Ruby is ‘de vierde smaak’ naast puur, melk en wit

  6. 16-02Wat Eten We Vandaag: Gevulde pita’s met homemade vegaballetjes

  7. 15-02Wat Eten We Vandaag: Witvispakketjes met tomaten, olijven en kappertjes

  8. 14-02Wat Eten We Vandaag: Cordon bleu à la Perry met groene koolhutspot

  9. 13-02Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse tortillasoep met kip

  10. 12-02Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde zalm met Oosterse salade

Kastanjecrêpes

Kastanje­crê­pes

AD Webwinkel

  1. Burgers' Light

    Van €22,50 voor €16,50
  2. THRILLER LIVE

    Voor €24,50
  3. Matthäus Passion J.S. BACH

    Van €75,00 voor €47,50
  4. Jesus Christ Superstar

    Voor €39,50
  5. ASHTONIA

    Voor €47,50
Bekijk onze aanbiedingen Pijlen»
Wil je elke dag de Dagelijkse nieuwsupdate nieuwsbrief van AD ontvangen via e-mail?
  • Twitter
  • Facebook Facebook
  • Instagram
Quote

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Tip de redactie Pijlen»

Apps

  • Android Playstore
  • Apple Appstore

Algemeen

  • Colofon
  • Auteursrecht
  • Abonnementsvoorwaarden
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacystatement
  • Cookiestatement
  • Vacatures

Service

  • Klantenservice
  • Krant niet bezorgd?
  • Mijn profiel
  • Vakantieservice
  • Adverteren
  • Losse verkoop

Meer AD

  • Abonnee worden
  • Digitale krant
  • Nieuwsbrieven
  • Webwinkel
  • Kortingscodes
  • RSS
    • Colofon
    • Auteursrecht
    • Abonnementsvoorwaarden
    • Gebruiksvoorwaarden
    • Privacystatement
    • Cookiestatement
    • Vacatures
    • Klantenservice
    • Krant niet bezorgd?
    • Mijn profiel
    • Vakantieservice
    • Adverteren
    • Losse verkoop
    • Abonnee worden
    • Digitale krant
    • Nieuwsbrieven
    • Webwinkel
    • Kortingscodes
    • RSS
    • Twitter
    • Facebook Facebook
    • Instagram

    Volg ons ook op

    • Android Playstore
    • Apple Appstore

    Apps

persgroep-logo
© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden

Login

Inloggen


Pijltje omlaag
Of log in met je e-mailadres
Toon en Verberg Laat zien
Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen profiel?
Maak een profiel aan!
yipee! an advertisement