Giro Wielerspel

Speel mee met hét Giro Wielerspel van Nederland en maak kans op mooie prijzen!

Het grootste Girospel van Nederland gaat binnenkort weer van start.
Wie kroont zich tot de ultieme Giro-specialist?

Naar het spel
Gratis deelname Gratis deelname
Stel jouw team samen Stel jouw team samen
Finish als eerste Finish als eerste
Gratis deelname Gratis deelname
Stel jouw team samen Stel jouw team samen
Finish als eerste Finish als eerste

Maak de GIRO nog spannender

Als je meespeelt maak je vanaf de eerste etappe direct kans op mooie prijzen. De nummer 1 van het algemeen landelijk klassement wint aan het einde van de Giro bovendien een Wahoo KICKR Core Fietstrainer. Daag je vrienden uit en zit elke etappe samen op het puntje van je stoel!

Naar het spel

Hoe speel je mee?

1

Stel je een team van 20 renners samen

2

De renners scoren elke etappe punten met hun etappe-uitslag én hun positie in de diverse klassementen.

3

En tevens aan het eind van de Giro met hun eindposities in de diverse klassementen.

Kies je team

Naar het spel

 

VRIENDENLEAGUE

Maak kans op fantastische prijzen.

Maak het spel nog leuker en neem het in een vriendenleague op tegen je collega's, familie en vrienden. Laat zien dat jij over de meeste kennis beschikt!

JBL Charge 4 bluetooth speakersDe best scorende vriendenleague kan na de GIRO samen een mooi feestje bouwen, want zij gaan naar huis met 5 JBL Charge 4 bluetooth speakers t.w.v. €99,- p.s.!

De vriendenleague-competitie!

Als jouw league uit minimaal 5 deelnemers bestaat, kom je automatisch in aanmerking voor de vriendenleague-competitie en maak je met jouw vrienden kans op prachtige prijzen. Je speelt dus niet alleen tegen elkaar, maar ook met elkaar!

Naar het spel

6500 teams gaan de uitdaging aan!

Maak kans op geweldige prijzen!

 

Wahoo KICKR Core fietstrainer

Wahoo KICKR Core fietstrainer

De Kickr Core is een krachtige en stille fietstrainer die hellingen tot wel 16% kan nabootsen. Op deze manier kun je jezelf perfect klaarstomen voor elke beklimming of evenement. Het is de ideale trainingspartner in een virtual reality omgeving via 3rd party apps als Zwift, FulGaz en Kinomap.

Aeropex Cosmic

Aeropex Cosmic

Draadloze koptelefoon voor hardlopen, fietsen en andere sporten. Met een Open-Ear ontwerp en gepatenteerde bone conduction technologie, hierdoor blijf je je bewust van je omgeving. De IP67 rating zorgt ervoor dat de Aeropex tegen zweet en water kan en is dus bestand is tegen de meest intensieve workouts en extreem weer.

Tenue Craft

Volledig (zomer)fietstenue van Craft

Wij zijn een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die wordt ervaren bij het verleggen van uithoudingsgrenzen. Of het nu op de Olympische Spelen is of thuis, in het bos of op straat, wij streven altijd naar optimale prestaties. Net als jij is onze functionele sportkleding gemaakt om te racen en de beste prestaties neer te zetten.


Naar het spel

AD