Wat is
het mooiste
shirt van
Nederland?

Dat kiezen we samen.

Stem nu!

Het Nederlands elftal speelde in 114 shirts. Achter ieder shirt schuilt een verhaal. Voor voetballers, maar zeker ook voor fans. Om erachter te komen wat nu echt het Mooiste shirt van Nederland is hebben we jouw hulp nodig. Want het mooiste shirt van Nederland? Dat kiezen we samen.
Hoe werkt het?

Win een gedragen en gesigneerd Oranjeshirt

Breng je stem uit en maak kans op 1 van de 9 gedragen en gesigneerd Oranjeshirts

Win een match worn shirt!

Hoe werkt het?

Uit alle shirts van Oranjeshirts mag jij jouw top 3 samenstellen. We leggen je in een paar eenvoudige stappen uit hoe dat werkt.

Stap 1

Registreer of login met je DPG-account

Login met je bestaande DPG-account of maak gratis een profiel aan. Uiteraard is het ook voor niet-abonnees mogelijk te registreren en mee te spelen.

Stap 2

Zet je favoriete shirts op jouw shortlist

Het is natuurlijk nog niet zo makkelijk direct jouw drie favorieten te kiezen. Daarom helpen we een handje met de shortlist. Klik op het hartje linksboven het shirt om deze toe te voegen aan jouw shortlist.

Kies je team Kies je team Kies je team

Stap 3

Bepaal jouw top 3 van het Mooiste shirt van Nederland

Vanuit je shortlist selecteer je jouw persoonlijke top 3. Dit doe je door op de shortlist-pagina jouw top 3 te voorzien van een groen vinkje.

Kies je team Kies je team Kies je team

Stap 4

Stuur jouw top 3 in

Wanneer je jouw selectie hebt verstuurd maak je kans op 1 van de 9 gedragen en gesigneerd Oranjeshirts.Leuk dat je meedoet!

Stem nu!

AD