Bas Wobbes (l) van Hoogland in actie tegen HSC’21, in september dit jaar. Volgens voorzitter Nico Terschegget van Hoogland is het volledig uitspelen van de competitie niet verantwoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Wobbes (l) van Hoogland in actie tegen HSC’21, in september dit jaar. Volgens voorzitter Nico Terschegget van Hoogland is het volledig uitspelen van de competitie niet verantwoord. © Rodney Kersten

Competitie uitspelen of opnieuw beginnen? Dit willen de beste voetbalclubs van de regio Amersfoort

De KNVB heeft de amateurclubs die uitkomen in de tweede en derde divisie én de hoofdklasse drie opties gegeven om het seizoen af te maken. Tot gistermiddag konden clubs hun voorkeur opgeven. Waar valt de keuze op?

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Avondklok geldt niet voor werkende maaltijdbezorgers: 'Voel me wel speciaal'
  Play

  Avondklok geldt niet voor werkende maaltijdbe­zor­gers: 'Voel me wel speciaal'

 2. Tientallen boetes en arrestaties bij avondklokprotest in Rotterdam
  Play

  Tientallen boetes en arresta­ties bij avondklok­pro­test in Rotterdam

Amersfoort