IJsselmeervogels-spelers Philippe van Arnhem (links) en Jaimy Schaap druipen af na de 2-1 nederlaag bij concurrent Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
IJsselmeervogels-spelers Philippe van Arnhem (links) en Jaimy Schaap druipen af na de 2-1 nederlaag bij concurrent Scheveningen. © Pro Shots / Toon Dompeling

Emoties komen los bij Eemdijk en opmerkelijk coronaverzoek bij SDVB: dit gebeurde er op de voetbalvelden

Voetbal TotaalNa een intens verdrietige periode waarin de selectie van Eemdijk afscheid moest nemen van ploeggenoot William Berendse (27) wonnen de ‘Diekers’ gisteren met ruime cijfers van Noordscheschut. ,,Als je de manier ziet waarop ze het hebben opgepakt na de voorbije periode, dan vind ik dat bewonderenswaardig”, vindt coach Willem Romp. Hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.

  1. Scheldwoord levert ‘t Vliegdorp rode kaart op en dit gebeurde er nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM
    Voetbal Totaal

    Scheld­woord levert ‘t Vliegdorp rode kaart op en dit gebeurde er nog meer op de voetbalvel­den

    Berry Powel is het scoren niet verleerd. De oud-prof hielp Roda'46 aan de zege. Verder zit Spakenburg nóg dieper in de sores, won CJVV de topper van Jonathan en viel er een opmerkelijke rode kaart bij SEC-'t Vliegdorp. ,,Dit soort uitlatingen horen niet op een voetbalveld thuis.” Hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.

Amersfoort