Eric Meijers speelt met de amateurs van Spakenburg tegen profclub FC Dordrecht: ,,Ik schat de kans op fifty-fifty om verder te komen.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Meijers speelt met de amateurs van Spakenburg tegen profclub FC Dordrecht: ,,Ik schat de kans op fifty-fifty om verder te komen.’’ © Pro Shots / Marcel van Dorst

Eric Meijers verloor van Louis van Gaal, maar stuntte tegen Peter Bosz in de beker: ‘Het ging spoken’

Stunten in de KNVB Beker, dat kunstje flikte Eric Meijers vaker. Kan de 58-jarige oefenmeester met amateurclub Spakenburg vanavond (20.00 uur) ook eerstedivisieclub FC Dordrecht de voet dwars zetten?

 1. Amersfoorters Vreekamp en Al Hadyar blij met stap terug naar Batavia’90: ‘Ze willen heel graag hogerop’
  PREMIUM

  Amersfoor­ters Vreekamp en Al Hadyar blij met stap terug naar Batavia’90: ‘Ze willen heel graag hogerop’

  Het deed menig voetballiefhebber de wenkbrauwen fronsen toen eind vorig seizoen bekend werd dat Mo Al Haydar en Sten Vreekamp de derde divisie verruilden voor een avontuur bij tweedeklasser Batavia’90. De verdedigers uit Amersfoort zitten echter prima op hun plek bij de ambitieuze club uit Lelystad. ,,Als Mo een beetje gas geeft, dan zijn we er in een half uur.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  14

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amersfoort