Thomas Verheydt, die later Sparta Nijkerk in rouw zou dompelen, kopt op het doel van Sparta Nijkerk. De thuisploeg ging na een knappe partij toch onderuit.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Verheydt, die later Sparta Nijkerk in rouw zou dompelen, kopt op het doel van Sparta Nijkerk. De thuisploeg ging na een knappe partij toch onderuit. © Rodney Kersten

Haags kwartiertje wordt Sparta Nijkerk fataal: ‘Maar wat een wereldploeg heb ik’

Sparta Nijkerk weerde zich vijf kwartier uitstekend tegen ADO Den Haag. Maar toen het Haags kwartiertje inging, wisten de groen-gelen alsnog het verschil te maken: 0-2. Toch was coach Eric Speelziek trots op zijn elftal. ,,Wat een wereldploeg heb ik.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amersfoort