Muslu Nalbantoglu is dit seizoen trainer en speler van de zondagselectie van APWC: ,,Ik wil uiteindelijk verder in het trainersvak.”
Volledig scherm
PREMIUM
Muslu Nalbantoglu is dit seizoen trainer en speler van de zondagselectie van APWC: ,,Ik wil uiteindelijk verder in het trainersvak.” © RodneyPhotography

Muslu Nalbantoglu is trainer/speler van APWC én teammanager bij NEC: ‘Ik ben vooral liefhebber’

Eigenlijk verandert zijn rol niet eens zoveel. Tot en met vorig seizoen was Muslu Nalbantoglu op papier speler van APWC, maar leidde hij al geregeld de training. Nu is de 38-jarige verdediger de nieuwe trainer, maar zal hij nog regelmatig meevoetballen. ,,Ik ben vooral liefhebber.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”