Kees Hoekstra (l) van CJVV in duel met Rick Alvarez van VVZ'49. De Amersfoorters sleepten in een troosteloze ambiance de periodetitel binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Hoekstra (l) van CJVV in duel met Rick Alvarez van VVZ'49. De Amersfoorters sleepten in een troosteloze ambiance de periodetitel binnen. © Rodney Kersten

Nieuwland sluipt naar de top en CJVV viert dan maar thuis een feestje: dit gebeurde er op de amateurvelden

Voetbal TotaalCJVV haalde gisteren de eerste periodetitel binnen. De Amersfoorters dromen van promotie naar de tweede klasse, maar opnieuw dreigt het coronavirus roet in het eten te gooien. ,,Aan een derde seizoen zonder een kans op promotie moet ik echt niet denken", vreest CJVV’er Kees Hoekstra. Ook opmerkelijk: ASC Nieuwland sluipt naar de top. Lees hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.

  1. Scheldwoord levert ‘t Vliegdorp rode kaart op en dit gebeurde er nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM
    Voetbal Totaal

    Scheld­woord levert ‘t Vliegdorp rode kaart op en dit gebeurde er nog meer op de voetbalvel­den

    Berry Powel is het scoren niet verleerd. De oud-prof hielp Roda'46 aan de zege. Verder zit Spakenburg nóg dieper in de sores, won CJVV de topper van Jonathan en viel er een opmerkelijke rode kaart bij SEC-'t Vliegdorp. ,,Dit soort uitlatingen horen niet op een voetbalveld thuis.” Hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.