Zakaria el biyar scoorde namens SDV Barneveld tegen SVI de openingstreffer. Toch beleefden de Barnevelders weinig lol aan de zege.
Volledig scherm
PREMIUM
Zakaria el biyar scoorde namens SDV Barneveld tegen SVI de openingstreffer. Toch beleefden de Barnevelders weinig lol aan de zege. © RodneyPhotography

Ongekende score voor Eemdijk, SDVB juicht gek genoeg niet bij zege: dit is het overzicht van het amateurvoetbal

Voetbal TotaalHoofdklasser Eemdijk kende geen genade in Friesland. Een niveau lager boekte SDV Barneveld opnieuw een zege, maar vreemd genoeg werd er niet gejuicht. Hoe zit dat? En wat gebeurde er allemaal nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht, inclusief alle doelpuntenmakers, ben je weer helemaal bij.

 1. Emoties komen los bij Eemdijk en opmerkelijk coronaverzoek bij SDVB: dit gebeurde er op de voetbalvelden
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Emoties komen los bij Eemdijk en opmerke­lijk coronaver­zoek bij SDVB: dit gebeurde er op de voetbalvel­den

  Na een intens verdrietige periode waarin de selectie van Eemdijk afscheid moest nemen van ploeggenoot William Berendse (27) wonnen de ‘Diekers’ gisteren met ruime cijfers van Noordscheschut. ,,Als je de manier ziet waarop ze het hebben opgepakt na de voorbije periode, dan vind ik dat bewonderenswaardig”, vindt coach Willem Romp. Hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.
 2. Nieuwland sluipt naar de top en CJVV viert dan maar thuis een feestje: dit gebeurde er op de amateurvelden
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Nieuwland sluipt naar de top en CJVV viert dan maar thuis een feestje: dit gebeurde er op de amateurvel­den

  CJVV haalde gisteren de eerste periodetitel binnen. De Amersfoorters dromen van promotie naar de tweede klasse, maar opnieuw dreigt het coronavirus roet in het eten te gooien. ,,Aan een derde seizoen zonder een kans op promotie moet ik echt niet denken", vreest CJVV’er Kees Hoekstra. Ook opmerkelijk: ASC Nieuwland sluipt naar de top. Lees hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.