Zakaria el biyar scoorde namens SDV Barneveld tegen SVI de openingstreffer. Toch beleefden de Barnevelders weinig lol aan de zege.
Volledig scherm
PREMIUM
Zakaria el biyar scoorde namens SDV Barneveld tegen SVI de openingstreffer. Toch beleefden de Barnevelders weinig lol aan de zege. © RodneyPhotography

Ongekende score voor Eemdijk, SDVB juicht gek genoeg niet bij zege: dit is het overzicht van het amateurvoetbal

Voetbal TotaalHoofdklasser Eemdijk kende geen genade in Friesland. Een niveau lager boekte SDV Barneveld opnieuw een zege, maar vreemd genoeg werd er niet gejuicht. Hoe zit dat? En wat gebeurde er allemaal nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht, inclusief alle doelpuntenmakers, ben je weer helemaal bij.

  1. Nieuwland sluipt naar de top en CJVV viert dan maar thuis een feestje: dit gebeurde er op de amateurvelden
    PREMIUM
    Voetbal Totaal

    Nieuwland sluipt naar de top en CJVV viert dan maar thuis een feestje: dit gebeurde er op de amateurvel­den

    CJVV haalde gisteren de eerste periodetitel binnen. De Amersfoorters dromen van promotie naar de tweede klasse, maar opnieuw dreigt het coronavirus roet in het eten te gooien. ,,Aan een derde seizoen zonder een kans op promotie moet ik echt niet denken", vreest CJVV’er Kees Hoekstra. Ook opmerkelijk: ASC Nieuwland sluipt naar de top. Lees hieronder het complete overzicht van het amateurvoetbal in de Amersfoortse regio.

Amersfoort