De wedstrijd tussen Hees en CJVV werd gisteren stilgelegd door scheidsrechter Smith uit Hoorn. ,,Dit ging voor mij over de grens.
Volledig scherm
De wedstrijd tussen Hees en CJVV werd gisteren stilgelegd door scheidsrechter Smith uit Hoorn. ,,Dit ging voor mij over de grens. © RodneyPhotography

Scheidsrechter legt na ‘racistische opmerkingen’ duel Hees-CJVV tijdelijk stil: ‘Dit was echt kwetsend’

De topper in de derde klasse C tussen het Soester Hees en CJVV uit Amersfoort zaterdagmiddag werd ruim een kwartier voor tijd tijdelijk gestaakt door de dienstdoende scheidsrechter Guus Smith uit Hoorn. Naar eigen zeggen was de ervaren arbiter de ‘racistische opmerkingen’, van vermoedelijk enkele supporters van thuisclub Hees, aan zijn adres zat. 

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Spakenburg versloeg Ajax in 2006 met 3-2, maar zit een stunt er tegen PSV ook in? ‘Er kan een wonder gebeuren’
  PREMIUM
  Bekerkoorts

  Spakenburg versloeg Ajax in 2006 met 3-2, maar zit een stunt er tegen PSV ook in? ‘Er kan een wonder gebeuren’

  Is Spakenburg kansloos in de halve finale van de KNVB-beker komende dinsdag tegen PSV? Niet per se. ‘De Blauwen’ haalden op 18 juli 2006 tegen Ajax ook een stunt uit (3-2), weten de toenmalige hoofdrolspelers Mustafa Aksit en Roderik de Harder. ,,Coach Erik Assink beloofde ons tien kratjes bier per doelpunt en nog eens tien bij een overwinning.”
  Bunschoten, Spakenburg