Tim Muller (links) loopt juichend weg, nadat hij in de 96ste minuut voor de gelijkmaker (3-3) zorgt tegen Quick Boys dat met de Nijkerkers de koppositie deelt in de hoofdklasse. Een week later wordt Sparta Nijkerk kampioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Muller (links) loopt juichend weg, nadat hij in de 96ste minuut voor de gelijkmaker (3-3) zorgt tegen Quick Boys dat met de Nijkerkers de koppositie deelt in de hoofdklasse. Een week later wordt Sparta Nijkerk kampioen. © Archieffoto

Tim Muller neemt afscheid: ‘Een legende met een prachtige voetbalcarrière’

Strijder, topper, legende, een ‘beest’ met een prachtige voetbalcarrière. Nu hij zijn afscheid via een bericht op Facebook heeft aangekondigd, krijgt Tim Muller superlatieven toebedeeld. Als grote sterke verdediger was hij in het veld een rots in de branding en geliefd bij medespelers en supporters.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Grote protestmars in Rotterdam tegen coronabeleid
  Play

  Grote protest­mars in Rotterdam tegen coronabe­leid

 2. Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelleven: ‘Hij leed aan seksverslaving’
  Play

  Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelle­ven: ‘Hij leed aan seksversla­ving’

Amersfoort