Spakenburger Koen Wesdorp (links) probeert Steven Sánchez Angulo van IJsselmeervogels af te schudden tijdens de derby (1-1) van 5 november.
Volledig scherm
Spakenburger Koen Wesdorp (links) probeert Steven Sánchez Angulo van IJsselmeervogels af te schudden tijdens de derby (1-1) van 5 november. © Pro Shots / Remko Kool

Voetbalbeleid in Bunschoten-Spakenburg onder vuur: ‘Opportunisme in het kwadraat’

Crisis in SpakenburgHet voetbal in Bunschoten-Spakenburg zit al jaren in het slop. Het seizoen is amper vier maanden bezig, maar hoofdtrainers Gert Peter de Gunst (IJsselmeervogels) en Patrick Loenen (Spakenburg) zijn hun baan al kwijt. ,,De clubs in Bunschoten moeten leren om een mindere periode mét hun trainer door te komen.”

  1. Eemdijk komt met schrik vrij, trainer De Posthoorn scoort hattrick: dit is het overzicht van het voetbal
    Voetbal totaal

    Eemdijk komt met schrik vrij, trainer De Posthoorn scoort hattrick: dit is het overzicht van het voetbal

    De sneeuwval van donderdag en vrijdag gooide bij de hervatting van het amateurvoetbal roet in het eten. Veel duels werden afgelast, maar Eemdijk hield nummer 2 DETO wel van de winst af. Bij gebrek aan kwaliteit in zijn selectie trok De Posthoorn-coach Nassir Maachi zijn kicksen nog eens aan. Prompt scoorde hij een hattrick. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.