Kai Heerings (r) debuteerde afgelopen zaterdag voor IJsselmeervogels, uit tegen Excelsior Maassluis. De oud-speler van FC Utrecht heeft zich ook op het ondernemerschap gestort.
Volledig scherm
PREMIUM
Kai Heerings (r) debuteerde afgelopen zaterdag voor IJsselmeervogels, uit tegen Excelsior Maassluis. De oud-speler van FC Utrecht heeft zich ook op het ondernemerschap gestort. © Pro Shots

Zelfs Messi en Verstappen bestelden een koffer met beeldscherm bij Kai Heerings van IJsselmeervogels

Voor Kai Heerings (31) is voetbal niet langer het belangrijkste. De oud-profvoetballer, inmiddels als amateur aangesloten bij IJsselmeervogels, runt een eigen bedrijf in koffers met een ingebouwd beeldscherm en aansluitingen voor een spelcomputer. ,,Zie je ineens L. Messi op je bankrekening staan.”

 1. Nacompetitie lonkt voor Sparta Nijkerk, trainer IJsselmeervogels pissig. Dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  voetbal totaal

  Nacompeti­tie lonkt voor Sparta Nijkerk, trainer IJsselmeer­vo­gels pissig. Dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  IJsselmeervogels kon het uiteindelijk niet voorkomen, nacompetitie met als doel handhaving in de Jack’s League. Op een plek in die klasse aast juist Sparta Nijkerk. Na de zege op RKAV Volendam lonkt nacompetitie. Voor eersteklasser Roda’46 geldt precies hetzelfde ondanks de kleine nederlaag tegen BOL (0-1).
  Hoogland, Hooglanderveen, Amersfoort