Thomas Verheydt houdt in het shirt van Almere City Valentino Vermeulen van FC Eindhoven van zich af. ,,IJsselmeervogels was voor mij een mooie springplank naar het profvoetbal.”
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Verheydt houdt in het shirt van Almere City Valentino Vermeulen van FC Eindhoven van zich af. ,,IJsselmeervogels was voor mij een mooie springplank naar het profvoetbal.” © Pro Shots / Ron Baltus

Zo kijkt Thomas Verheydt terug op zijn twee seizoenen bij IJsselmeervogels: ‘Heb veel wedstrijden onder hoogspanning gespeeld’

De bonkige spits Thomas Verheydt (29) maakt momenteel furore bij Almere City FC. De basis daarvoor legde hij onder meer in twee ‘hectische seizoenen’ (2013-2015) bij IJsselmeervogels. Een terugblik.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'
  Play

  Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'

Amersfoort