1. Voormalig halve finaliste Roland Garros wil in Den Haag uit diep dal klimmen: ‘Het maakte me verdrietig’
  PREMIUM

  Voormalig halve finaliste Roland Garros wil in Den Haag uit diep dal klimmen: ‘Het maakte me verdrietig’

  Nadia Podoroska (25) stond amper twee jaar geleden nog in de halve finale van Roland Garros, maar door aanhoudend blessureleed heeft de tennisster sindsdien een vrije val op de wereldranglijst gemaakt. Inmiddels is de Argentijnse weer helemaal fit en hoopt ze op het Tennis Point ITF The Hague-toernooi in Den Haag haar comeback een startschot te geven. ,,Ik merk wel dat men het bijzonder vindt dat ik hier ben.”
 1. Die Haghe-trainer op handen gedragen: ‘Voordat Kees euthanasie pleegde, zei hij dat ik het moest afmaken’
  PREMIUM

  Die Haghe-trai­ner op handen gedragen: ‘Voordat Kees euthanasie pleegde, zei hij dat ik het moest afmaken’

  Na maanden van billenknijpen in de kelder van de eerste klasse kon Die Haghe zaterdag eindelijk opgelucht ademhalen. In Leiden bleef het tegen AFC 0-0, waarna er voor de tweede keer in een week tijd strafschoppen aan te pas kwamen. Ook nu wonnen de Hagenaars en dus heeft trainer Wim de Jong het onmogelijke met zijn ploeg tóch geflikt. Die Haghe blijft eersteklasser. ,,Hoe belangrijk Wim voor ons is, is met geen pen te beschrijven.”
 2. Aziatische worstellegende verrast Haagse vechtschool met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’
  PREMIUM

  Aziatische worstelle­gen­de verrast Haagse vecht­school met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’

  Liefhebbers van vechtsport konden zaterdag in Den Haag hun ogen amper geloven. In een zaal vol leergierige enthousiastelingen verzorgde de Iraanse worstellegende Alireza Heidari (46) een seminar. Bij het Haagse Martial Arts Center waren ze in extase dat ze de ‘Lionel Messi of Cristiano Ronaldo’ van het worstelen mochten ontvangen. ,,Het is amper te omschrijven wat een eer het is dat deze man vandaag bij ons is.”
 1. SV Nootdorp-topscorer heeft na finale één dag vakantie: ‘Ben verplicht ze aan hoofdklasse te helpen’
  PREMIUM

  SV Noot­dorp-topscorer heeft na finale één dag vakantie: ‘Ben verplicht ze aan hoofdklas­se te helpen’

  Voor SV Nootdorp is het zaterdag erop of eronder. In de finale van de nacompetitie tegen SDV Barneveld kan de ploeg van Marco Jalink naar de hoofdklasse promoveren. Voor aanvaller AJ Mercera is het zijn laatste wedstrijd in het shirt SV Nootdorp, want hij begint maandag bij Katwijk al met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. ,,Ik wil totale revanche op mezelf nemen én de club naar de hoofdklasse helpen. Dat ben ik aan ze verplicht.”