Martin Fraisl  (in het roze) in het midden van de hele ADO-selectie. Hij heeft de energie in de Haagse ploeg de afgelopen weken enorm zien veranderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Fraisl (in het roze) in het midden van de hele ADO-selectie. Hij heeft de energie in de Haagse ploeg de afgelopen weken enorm zien veranderen. © ANP

ADO blaakt van het zelfvertrouwen in aanloop naar kraker tegen Willem II

De degradatiekraker tussen ADO Den Haag en Willem II is het belangrijkste affiche van morgen, richting de zinderende apotheose in de strijd om lijfsbehoud. De hekkensluiter ontvangt de nummer 15 en het verschil tussen beiden is slechts drie punten. In Den Haag kijken ze er handenwrijvend naar uit. ,,Je kunt de positieve energie bijna aanraken.”

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

Den Haag