Angelo Blankespoor
Volledig scherm
PREMIUM
© Angelo Blankespoor

Daadkrachtig en eensgezind ADO raast door de play-offs: ‘Eigenlijk heb ik geen zin in de vakantie’

ADO Den Haag oogt in de play-offs eensgezind. Het komt volgens verdediger Jamal Amofa (23) omdat de spelers elkaar momenteel beter leren kennen dan ooit. En het klikt dusdanig dat Amofa, wiens contract na het seizoen afloopt, erg opziet tegen de vakantie. ,,Het is écht jammer dat het einde van het seizoen in zicht is. Dit is het mooiste wat er is.”

 1. RVC Celeritas wint zonder keeper en Quick Steps door na penalty’s: lees alles over de nacompetitie
  Voetbal totaal

  RVC Celeritas wint zonder keeper en Quick Steps door na penalty’s: lees alles over de nacompeti­tie

  Een behoorlijk aantal regioclubs kwamen dinsdagavond in actie in de nacompetitie om promotie en degradatie. BSC’68 heeft de finale gehaald, maar moest op de terugweg langs het ziekenhuis. RVC Celeritas won in de verlenging met tien man én zonder keeper van ’s-Gravendeel en Quick Steps ging tot het gaatje, maar leeft nog. Wat gebeurde er nog meer op de velden in Den Haag en omstreken? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Hoe blijft ADO fysiek overeind in loodzware weken? ‘Ik leg energie in de duels zonder moe te worden’
  PREMIUM

  Hoe blijft ADO fysiek overeind in loodzware weken? ‘Ik leg energie in de duels zonder moe te worden’

  ADO Den Haag maakt zich op voor de return tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Giovanni Franken wint het in de play-offs om promotie naar de eredivisie momenteel mede op fysieke kracht. ADO komt energiek en sterk voor de dag en de technische staf heeft er de laatste tijd veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat het elftal dat kan blijven volhouden. ,,IJsbaden, voedingsprogramma’s, we doen er alles aan om het herstel te bevorderen.”

Den Haag