Jonas Bloemen neemt als presentator van de film de rol van Matthijs van Nieuwkerk aan. Hij wordt vergezeld door bestuursleden Edwin Langeweg (links) en Wendy Verhage.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas Bloemen neemt als presentator van de film de rol van Matthijs van Nieuwkerk aan. Hij wordt vergezeld door bestuursleden Edwin Langeweg (links) en Wendy Verhage. © Frank van Leeuwen

De ‘Matthijs van Nieuwkerk van RKAVV’ schittert in jubileumfilm: ‘Club geeft richting aan jonge levens’

100 jaarMaandag bestaat het Leidschendamse voetbalbolwerk RKAVV precies honderd jaar. Ter ere daarvan gaat zondagavond een jubileumfilm in première. Een exclusief kijkje achter de schermen bij the making of  van de talkshow leert dat de liefhebber van het plaatselijke voetbal deze film niet missen.

  1. Succestrainer Wiljan Vloet loodste ADO naar de eredivisie: ‘Het publiek was echt onze twaalfde man’
    PREMIUM
    Alles of niets

    Succestrai­ner Wiljan Vloet loodste ADO naar de eredivisie: ‘Het publiek was echt onze twaalfde man’

    ADO Den Haag promoveerde in 2008 na een moeizaam seizoen via de nacompetitie naar de eredivisie. Veertien jaar later zijn er bijzonder veel parallellen en hoopt de Haagse ploeg op eenzelfde scenario. We blikken in ‘Alles of niets’ met hoofdrolspelers van toen terug op een onvergetelijk stukje historie uit de ADO-geschiedenis, dat zich de komende weken misschien wel herhaalt.

Den Haag