Michael Verhoef pakte na jaren van sportieve misère met BSC’68 de periodetitel.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Verhoef pakte na jaren van sportieve misère met BSC’68 de periodetitel. © Haaglandenvoetbal/ Frans de Best

Degradatie-specialist Verhoef (33) pakt eindelijk een prijs: ‘Ik heb het sportieve geluk weer gevonden’

Het zat doelman Michael Verhoef de afgelopen jaren bij zijn clubs niet mee. Vorig decennium degradeerde de 33-jarige sluitpost met zijn toenmalige clubs DSO, RCL en GHC naar een lager niveau. Zaterdag kon Verhoef na jaren van sportieve tegenslag weer een feestje vieren. Met zijn huidige ploeg won hij dit weekeinde de eerste periodetitel. ,,Ik heb het sportieve geluk weer gevonden.”

 1. Oranje-keeper Ravensbergen klimt uit diep dal en is fit voor het EK: ‘Kreeg mijn voet niet eens meer omhoog’
  PREMIUM
  EK

  Oran­je-kee­per Ravensber­gen klimt uit diep dal en is fit voor het EK: ‘Kreeg mijn voet niet eens meer omhoog’

  Bart Ravensbergen (28) is na een zware rugblessure en een intensief revalidatietraject op tijd fit om het doel van Oranje op het EK Handbal te verdedigen. Vanaf donderdag wil de Voorschotenaar in Hongarije met zijn reddingen weer belangrijk zijn voor zijn land, al werd het herstel na zijn hernia een race tegen de klok. ,,Ik was bang dat mijn handbalcarrière definitief voorbij was.”
 2. Stadswandelingen voor voetbalfans: Langs de favoriete koffiezaak waar Ernst Happel bijzonder graag kwam in zijn ADO-tijd

  Stadswande­lin­gen voor voetbal­fans: Langs de favoriete koffiezaak waar Ernst Happel bijzonder graag kwam in zijn ADO-tijd

  De stadions zijn leeg maar voetbalfans kunnen hun hart ophalen door een stadswandeling te maken in hun favoriete voetbalstad. Op die manier kunnen fans, de historie, bijzondere locaties, anekdotes en de voetbalcultuur van Nederland ontdekken. In de derde stad van Nederland moeten ze het dit seizoen zonder eredivisievoetbal doen maar Den Haag kent genoeg voetbalsporen om je een dag te vermaken.

Den Haag