Algemeen directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag op weg naar de rechtbank met collega Jachin Wildemans. Na het kort geding schakelde hij een deurwaarder in om beslag op de aandelen te laten leggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag op weg naar de rechtbank met collega Jachin Wildemans. Na het kort geding schakelde hij een deurwaarder in om beslag op de aandelen te laten leggen. © ANP

Deurwaarder en Hamdi moeten financieel geplaagd ADO bij nieuwe eigenaar onder zien te brengen

Ondanks de naderende degradatie gaat het in het Cars Jeans Stadion momenteel nauwelijks over voetbal. Algemeen directeur Mohammed Hamdi staat voor de helse klus om ADO Den Haag in leven te houden, maar weet zich daarin gesteund door Lex Schoenmaker.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'

Den Haag