Frank van der Leer
Volledig scherm
PREMIUM
© Frank van der Leer

Dit is de eerste kampioen van onze regio

In beeldIn de vierde klasse E legde Oliveo uit Pijnacker zaterdagmiddag na de 10-1 zege op REMO als eerste club in de regio beslag op het kampioenschap. 21 overwinningen en 144 gescoorde doelpunten bleek voor de ploeg van trainer Edwin Vurens voldoende voor champagne en een rondje op de platte kar door Pijnacker. 

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Zenuwen nekken Oliveo-spits die al 51 (!) keer scoorde: ‘Moest voor de wedstrijd wel vijf keer kakken’
  PREMIUM

  Zenuwen nekken Oli­veo-spits die al 51 (!) keer scoorde: ‘Moest voor de wedstrijd wel vijf keer kakken’

  Groot feest was het op een zonnig sportpark de Groene Wijdte, nadat Oliveo de wedstrijd van het jaar tegen directe concurrent RVC Celeritas won: 3-0. De Pijnackernaren worden kampioen van de vierde klasse E, zoveel lijkt wel zeker. Voor een deel is dat te danken aan Tim van Rheenen, de 36-jarige spits die er dit seizoen al 51 (!) maakte en hoopt doelman Peter Paul de Rotte 150 euro af te troggelen door er nóg zes te maken. ,,Ik wil hem wel wat geld aftroggelen.”

Den Haag