Hoe komt derdedivisionist Quick uit de negatieve spiraal? Hoogland was met 0-2 te sterk. Jaap Fischer (l) en Rachid Bouyaouzan (r) schermen samen de bal af.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe komt derdedivisionist Quick uit de negatieve spiraal? Hoogland was met 0-2 te sterk. Jaap Fischer (l) en Rachid Bouyaouzan (r) schermen samen de bal af. © Haaglandenvoetbal/ Marcel de Kler

Dit zijn de uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen van het amateurvoetbal

Voetbal TotaalQuick zit na wéér een nederlaag in een negatieve spiraal, WIK-trainer Geoffrey van Loenen zag ‘Pipo de Clown’ op het veld en bij Westlandia maakte de kleinste man van het veld een kopgoal. Wat gebeurde er nog meer in het amateurvoetbal? Met dit overzicht ben je helemaal bij.

 1. Oranje-keeper Ravensbergen klimt uit diep dal en is fit voor het EK: ‘Kreeg mijn voet niet eens meer omhoog’
  PREMIUM
  EK

  Oran­je-kee­per Ravensber­gen klimt uit diep dal en is fit voor het EK: ‘Kreeg mijn voet niet eens meer omhoog’

  Bart Ravensbergen (28) is na een zware rugblessure en een intensief revalidatietraject op tijd fit om het doel van Oranje op het EK Handbal te verdedigen. Vanaf donderdag wil de Voorschotenaar in Hongarije met zijn reddingen weer belangrijk zijn voor zijn land, al werd het herstel na zijn hernia een race tegen de klok. ,,Ik was bang dat mijn handbalcarrière definitief voorbij was.”
 2. Voorbijgestreefde Robin Haase geeft hoop niet op: ‘Als mensen mij al willen afschrijven, vind ik dat prima’
  PREMIUM

  Voorbijge­streef­de Robin Haase geeft hoop niet op: ‘Als mensen mij al willen afschrij­ven, vind ik dat prima’

  De Australian Open is voor Hagenaar Robin Haase (34) voorbij. In het enkelspel werd hij al tijdens de kwalificaties uitgeschakeld, vrijdag werd hij met zijn dubbelpartner Botic van de Zandschulp ook uit het dubbeltoernooi geknikkerd. De huidige nummer 229 lijkt inmiddels definitief voorbij gestreefd door een jongere generatie Nederlandse tennissers. ,,Als mensen mij al willen afschrijven, dan vind ik dat prima.”

Den Haag