Jeugdvrienden Tom Boks en Koen Göbel zijn na twaalf jaar weer herenigd: ,,Vroeger waren we elke dag samen aan het voetballen. Bij Schipluiden en na schooltijd op de trapveldjes.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jeugdvrienden Tom Boks en Koen Göbel zijn na twaalf jaar weer herenigd: ,,Vroeger waren we elke dag samen aan het voetballen. Bij Schipluiden en na schooltijd op de trapveldjes.” © Frank Jansen

Doelman Tom Boks doet flink wat stappen terug om bij Schipluiden terug te keren: ‘Zag mezelf nergens anders spelen’

Een van de meest opmerkelijke transfers uit de regio kwam afgelopen zomer op naam van Tom Boks. De 30-jarige doelman keerde bij zaterdag-derdeklasser VV Schipluiden terug op het oude nest, maar daarvoor ruilde hij HFC uit Haarlem, dat op het hoogste amateurniveau speelt, in. Boks geeft tekst en uitleg.

  1. Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst
    PREMIUM
    Update

    Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst

    ADO-spits Thomas Verheydt zou de wedstrijd tegen Excelsior missen door zijn vijfde gele kaart die hij pakte in het duel met Helmond Sport (0-0). Al snel bleek dat de spits in Brabant niet zijn vijfde, maar zijn vierde kaart van het seizoen pakte en komende vrijdag in het topduel met de Rotterdammers ‘gewoon’ zou kunnen spelen. Maar nu blijkt dat de clubtopscorer van ADO alsnog is geschorst. Hoe zit dat precies?

Den Haag