Volledig scherm
PREMIUM
Ardi Luijendijk kopt 3-0 binnen. Yuri Westhoff en Jan Verduijn, beiden eveneens doelpuntenmaker, kijken toe. © Pieter Vermeer

FC ‘s-Gravenzande haalt uit, maar moet waarde van zege nog afwachten

FC ’s-Gravenzande scoorde er kwistig op los tegen Achilles’29. Of de drie punten definitief kunnen worden bijgeschreven, valt nog te bezien. De twist tussen de familie Derks en de club uit Groesbeek kreeg vrijdag een vervolg met een nieuw kort geding. De uitspraak volgt deze week.

Hoe Achilles’29 op welke uitspraak reageert, is afwachten voor de competitiegenoten. In de bestuurskamer waren de afgevaardigden van Achilles’29 strijdlustig. Trainer Stefan Muller vertrouwde op het veld collega Richard Elzinga echter toe dat het einde wel eens rap definitief nabij kon zijn. In dat geval vervallen de uitslagen en leveren naast FC ’s-Gravenzande nog tien clubs drie punten in. Alleen voor Spijkenisse zijn de gevolgen gunstig, na de 0-0 in Groesbeek. Een fusie aangaan met een buurtgenoot behoort eveneens tot de mogelijkheden, zo kreeg het bestuur van FC ’s-Gravenzande nog voor de wedstrijd mee.

Den Haag