Archiefbeeld: de droom van de op 21-jarige leeftijd overleden superfan Dani Ebben kan zondag in vervulling gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: de droom van de op 21-jarige leeftijd overleden superfan Dani Ebben kan zondag in vervulling gaan. © Angelo Blankespoor

Grote droom van overleden superfan Dani (21) komt zondag mogelijk uit: ‘Ik voel dat hij erbij is’

ADO Den HaagHet heeft zo moeten zijn. De droom van de op 21-jarige leeftijd overleden superfan Dani Ebben kan zondag in vervulling gaan, als ADO van Excelsior wint en naar de eredivisie promoveert. Zijn overlijden heeft de spelersgroep kracht gegeven en de ouders van Dani zijn de Haagse club eeuwig dankbaar voor de liefde en steun. ,,Dani is op beslissende momenten een twaalfde man voor de ADO-selectie geweest.” 

  1. Ouders van overleden Dani (21) halen herinneringen op: ‘Alles draaide om ADO en voetbalshirts’
    PREMIUM

    Ouders van overleden Dani (21) halen herinnerin­gen op: ‘Alles draaide om ADO en voetbal­shirts’

    Qua emotionele lading had de wedstrijd tussen Roda JC en ADO Den Haag afgelopen vrijdag niks weg van de heenwedstrijd in september. Een avond die voor de tv-kijker, maar zeker voor iedereen in het Cars Jeans Stadion nog steeds voor een brok in de keel zorgt. Het zou de laatste avond zijn van de Haagse ‘superfan’ Dani Ebben (21), die ongeneeslijk ziek was en in het stadion in het zonnetje werd gezet. De volgende dag blies hij zijn laatste adem uit. Met ouders Dave en Carolien halen we herinneringen op.

Den Haag