Volledig scherm
Het HBS van trainer Marcel Koning, hier op archiefbeeld, kreeg een flinke domper te verwerken tegen OJC Rosmalen. © Tielemans Bert

HBS geeft niet thuis tegen hekkensluiter OJC Rosmalen (0-3)

Derde divisieHBS had zondagmiddag op sportpark Craeyenhout een complete offday. Tegen hekkensluiter OJC Rosmalen verloor de ploeg van Marcel Koning kansloos: 0-3. Aanstaande zaterdag staat het volgende cruciale duel op het programma. De Kraaien gaan dan op bezoek bij Quick’20.

OJC Rosmalen had tot het duel tegen HBS nog geen uitwedstrijd gewonnen: negen verliespartijen en een gelijkspel. Het zag er vooraf derhalve goed uit voor de mannen van Marcel Koning. De werkelijkheid bleek totaal anders. Een ongeïnspireerd HBS gaf niet thuis tegen de bezoekers uit Noord-Brabant. De zwarthemden verloren kansloos van de rode lantaarndrager: 0-3.

Al na vijf minuten lag de 0-1 al achter Nick Hasper door een doelpunt van aanvoerder Wesley Meeuwsen. HBS wakker? Nee. De Kraaien oogden tam. Ook na de 0-2 van middenvelder Roel van de Sande, een directe vrije trap, veranderde er niets. Aanvallers Donovan de Groot en Willem Six bleven zelfs het gehele duel onzichtbaar.

Na de 0-3 van Kay van den Boogaard toch nog een lichtpuntje aan HBS-kant. De 17-jarige Marco Mos maakte namelijk zijn debuut voor de Kraaien en voorkwam met zijn eerste balcontact de zekere 0-4 voor de bezoekers. Komend weekend wacht weer een directe concurrent, Quick’20. Koning: ,,Snel uithuilen en opnieuw beginnen.”

Den Haag